- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Aynen öyle canım, Bizim hemen karsımızda telefoncu olunca denk gelmisti yaklasık 1000 tl daha uyguna almıstıÇok iyi gerçekten ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım, Bizim hemen karsımızda telefoncu olunca denk gelmisti yaklasık 1000 tl daha uyguna almıstıÇok iyi gerçekten ya
Tanıdık bir telefoncu bulup öyle alabilsem keşke ben deAynen öyle canım, Bizim hemen karsımızda telefoncu olunca denk gelmisti yaklasık 1000 tl daha uyguna almıstı
Yok mu abla hiç tanıdık calısan felan,Tanıdık bir telefoncu bulup öyle alabilsem keşke ben de
Vardı da uzun zamandır görmemiştim,taşınmış. İnşallah canımYok mu abla hiç tanıdık calısan felan,
Inşallah denk gelir sanada abla alırsın❤
Belki denk gelirsin hiç belli olmaz :))Vardı da uzun zamandır görmemiştim,taşınmış. İnşallah canım ♥
Tanımak lazım işteAynen öyle canım, Bizim hemen karsımızda telefoncu olunca denk gelmisti yaklasık 1000 tl daha uyguna almıstı
İnşallah,çok iyi olur :))Belki denk gelirsin hiç belli olmaz :))
Seniİskender olursa Bursa'lı makarna olur![]()
Bekledim bekledim gelmedin
Günaydın canımKukrim günaydın :*
Ettin ya zaten uzun zaman önceSenin gönlünü fethettimm mı tamamdır
Gozunaydin aydın canım geçmiş olsuncok şukur kotu bisey cikmamis enfeksiyon var demis haber vereyim dedim :) sukur bugunlere![]()
O eskidi yeni heyecanlar lazım bize dhdhshsshEttin ya zaten uzun zaman önceTarifinle de edersin sen
![]()
Yer gök smileyAy smileyler nereye gitmiş öyle :)))
Hadi bakalım ,aksiyon gelsin o vakitO eskidi yeni heyecanlar lazım bize dhdhshssh![]()
dimiYer gök smiley![]()
Tünaydın canımHerkesleree günaydın![]()