- 8 Nisan 2017
- 56.976
- 300.148
- 698
Benim sunum halı çok komik tabağın balkondan ucmadigina dua ettimAma oda yetişmeyecek diye daha cokm heyecan yaptırır bana![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Eşarp tatlı içine girdi uctukca mandallarla sandalyeye tutturdum falan
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sunum halı çok komik tabağın balkondan ucmadigina dua ettimAma oda yetişmeyecek diye daha cokm heyecan yaptırır bana![]()
Ben olsam. Sinirlenip yere atarım göz dağı olsun evdekilereYanlışlıkla çay da dökülebilir![]()
Bir kere attım telefonu,başka bir telefonu ama,kirilmadiYanlışlıkla çay da dökülebilir![]()
Tesekkur ederim canim ❤Daha ben oy verecem sana![]()
Durma git enerjini kus![]()
Daha 1 sene olmadı ama sıkıldı bu telefondanBen olsam. Sinirlenip yere atarım göz dağı olsun evdekilere![]()
Benim ortanca ya ver bak bir haftada pertBir kere attım telefonu,başka bir telefonu ama,kirilmadi![]()
Marka model neDaha 1 sene olmadı ama sıkıldı bu telefondan
UTC sağolsunbilen çok mus fazla ceza dinleyen olmaz sanirdim :))
Birde çamaşır makinası na atmayı dene beyazlarla falanBir kere attım telefonu,başka bir telefonu ama,kirilmadi![]()
Nokia aldım saf gibi,dünya para verdim. Android ama Nokia 6 galibaMarka model ne
Sende izliyor muydun :))UTC sağolsun![]()
Ayy aman iyi bari saol canım :)Çok güzel gözüküyor :))
Onun ustune bunu aldım,ama sevmiyorumBirde çamaşır makinası na atmayı dene beyazlarla falan![]()
Nokia nin yeni seri telefonları varmı hala bilmiyordum ://Nokia aldım saf gibi,dünya para verdim. Android ama Nokia 6 galiba
O zaman çocuk temizlik kovasına düşürsün sen de görme sonradan bulDaha 1 sene olmadı ama sıkıldı bu telefondan
Cıx,klip yapmışlardı,orda gormustum :)Sende izliyor muydun :))
Aa lütfen asi gençlik daha yaşlanmadı kartel lerden geldik bizbilen çok mus fazla ceza dinleyen olmaz sanirdim :))
Var var olmayasicaNokia nin yeni seri telefonları varmı hala bilmiyordum ://