Olabilir ,deneyeyim biO zaman çocuk temizlik kovasına düşürsün sen de görme sonradan bul
Bir de tuvalete düşürmek çok işe yarıyorOlabilir ,deneyeyim bi
O iğrenç ama yaBir de tuvalete düşürmek çok işe yarıyor
Ya benim WC ye düştü bir kere sifonu çektim yine girmedi bayan personel aldı dezenfekte ettik temizledik aldım kuaföre götürdüm işteydim çünkü dedim ki telefonum öldü kurtarır mısın dedi ki tabi şekerim aldı fön tutuyor dedi ay bu bayağı su almış ne oldu buna dedi dedim ki tuvalete düştü bir attı elinden telefonu ayyy bana niye söylemedin diyeO iğrenç ama yayeni telefonlar çabuk kırılır,benim attigim tuşlulardandi. Eski Nokia,ikinci kattan betona attım,bana mısın demedi
Adresi yollaBenim ortanca ya ver bak bir haftada pert
Hayırlı işler bol güneşlerEşim geldi erkenden
Fiyatı ne kadar di peki ?Var var olmayasica
Şok olmuştur kadınYa benim WC ye düştü bir kere sifonu çektim yine girmedi bayan personel aldı dezenfekte ettik temizledik aldım kuaföre götürdüm işteydim çünkü dedim ki telefonum öldü kurtarır mısın dedi ki tabi şekerim aldı fön tutuyor dedi ay bu bayağı su almış ne oldu buna dedi dedim ki tuvalete düştü bir attı elinden telefonu ayyy bana niye söylemedin diye
Ya benim WC ye düştü bir kere sifonu çektim yine girmedi bayan personel aldı dezenfekte ettik temizledik aldım kuaföre götürdüm işteydim çünkü dedim ki telefonum öldü kurtarır mısın dedi ki tabi şekerim aldı fön tutuyor dedi ay bu bayağı su almış ne oldu buna dedi dedim ki tuvalete düştü bir attı elinden telefonu ayyy bana niye söylemedin diye
Pirince de konmaz kiŞok olmuştur kadınHem kurutunca ölüyormuş galiba doğru mu ? Yani makineyle kurutunca
Valla ucuz bir şey değildi. Ama 5 bin falan değildi tabiiFiyatı ne kadar di peki ?
At daha iyiPirince de konmaz ki
Adam dı kuaförŞok olmuştur kadınHem kurutunca ölüyormuş galiba doğru mu ? Yani makineyle kurutunca
Ee ,gidecek misin şimdi ? Wc'den mi yazacaksın ?Tutsayfi balığını niye geldiyse ://
Huawei serisi çok iyi kardeşim aldı 2750 tam modelini bilmiyorum kamera 24 piksel misıValla ucuz bir şey değildi. Ama 5 bin falan değildi tabii
Eğer teli çalıştırmadan kurutursan nirşey olmuyor oksitlenmemesi gerekiyorŞok olmuştur kadınHem kurutunca ölüyormuş galiba doğru mu ? Yani makineyle kurutunca
Pek hassas bir neymişAdam dı kuaföryok telefon ölmedi normal çalışıyordu
Giderim de gece boyu uykusuz ya uyur birazdan belki tabi beni ozlemediyseEe ,gidecek misin şimdi ? Wc'den mi yazacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?