- 24 Eylül 2018
- 98.629
- 295.244
- 698
Adamım ,göz gôzü görmüyor hep pusEvet isyankar rapçi asi styla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamım ,göz gôzü görmüyor hep pusEvet isyankar rapçi asi styla
Benimde et yemeklerinde öyle olmuştu :))Makarnama güveniyorum tadı baya güzeldi.. ama bu sefer sunum konusunda iddialı değilim.. ev halkı açtı aceleye geldi bi
Burası güzel ama bakalım :)Benim hep son günlere kalıyor ama bakalım :)Hava kapalı bugünlerde
Takipteler ses etme pusAdamım ,göz gôzü görmüyor hep pus
Salı günü hava nasıl acabaBurası güzel ama bakalım :)
Benim gecen sunumda yagmur yagıyordu :))
Çok güzel gözüküyor :))Makarnama güveniyorum tadı baya güzeldi.. ama bu sefer sunum konusunda iddialı değilim.. ev halkı açtı aceleye geldi istediğim gibi foto çekemedim
Doğrudur canım ,erken yükle madem ,hem kafan rahat olur :)Hem takım cok yogun oluyor hem de cuma günü calısıyorum,
Gecen tatlıyı cuma yükledim tam 2 saatte konuyu acabildim :)))
Aslında en güzeli son gün yapmakBana çok bakınca kusur buluyorlar bu kk gacilari çok fena
Inşallah öyle düşünüyorum bir aksilik cıkmazsa tabiki :)Doğrudur canım ,erken yükle madem ,hem kafan rahat olur :)
Benim bal peteği gibi son 3-4 saat kalaAslında en güzeli son gün yapmak
Katılcam canım :))Katılcan tabi
Benim telefonun kamerasını sevmiyorum. :/ Yanlışlıkla kirasim var hattaBurası güzel ama bakalım :)
Benim gecen sunumda yagmur yagıyordu :))
Durma git enerjini kusTakipteler ses etme pus
Ama oda yetişmeyecek diye daha cokm heyecan yaptırır banaBenim bal peteği gibi son 3-4 saat kala
Hayırlısı inşallah :))Inşallah öyle düşünüyorum bir aksilik cıkmazsa tabiki :)
Yanlışlıkla çay da dökülebilirBenim telefonun kamerasını sevmiyorum. :/ Yanlışlıkla kirasim var hatta
Daha ben oy verecem sanaKatılcam canım :))
YeahTakipteler ses etme pus
Benimde telefonum cokk iyi değil oldugu kadar :))Benim telefonun kamerasını sevmiyorum. :/ Yanlışlıkla kirasim var hatta