- 8 Nisan 2017
- 56.976
- 300.180
- 698
Benim sunum halı çok komik tabağın balkondan ucmadigina dua ettimAma oda yetişmeyecek diye daha cokm heyecan yaptırır bana
Ben olsam. Sinirlenip yere atarım göz dağı olsun evdekilereYanlışlıkla çay da dökülebilir
Bir kere attım telefonu,başka bir telefonu ama,kirilmadiYanlışlıkla çay da dökülebilir
Tesekkur ederim canim ❤Daha ben oy verecem sana
Durma git enerjini kus
Daha 1 sene olmadı ama sıkıldı bu telefondanBen olsam. Sinirlenip yere atarım göz dağı olsun evdekilere
Benim ortanca ya ver bak bir haftada pertBir kere attım telefonu,başka bir telefonu ama,kirilmadi
Marka model neDaha 1 sene olmadı ama sıkıldı bu telefondan
UTC sağolsunbilen çok mus fazla ceza dinleyen olmaz sanirdim :))
Birde çamaşır makinası na atmayı dene beyazlarla falanBir kere attım telefonu,başka bir telefonu ama,kirilmadi
Nokia aldım saf gibi,dünya para verdim. Android ama Nokia 6 galibaMarka model ne
Sende izliyor muydun :))UTC sağolsun
Ayy aman iyi bari saol canım :)Çok güzel gözüküyor :))
Onun ustune bunu aldım,ama sevmiyorumBirde çamaşır makinası na atmayı dene beyazlarla falan
Nokia nin yeni seri telefonları varmı hala bilmiyordum ://Nokia aldım saf gibi,dünya para verdim. Android ama Nokia 6 galiba
O zaman çocuk temizlik kovasına düşürsün sen de görme sonradan bulDaha 1 sene olmadı ama sıkıldı bu telefondan
Cıx,klip yapmışlardı,orda gormustum :)Sende izliyor muydun :))
Aa lütfen asi gençlik daha yaşlanmadı kartel lerden geldik bizbilen çok mus fazla ceza dinleyen olmaz sanirdim :))
Var var olmayasicaNokia nin yeni seri telefonları varmı hala bilmiyordum ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?