- 8 Nisan 2017
- 56.976
- 300.140
- 698
Günaydın hippoGünaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hippoGünaydın
Günaydın ❤Günaydın
Hiç sorma ,sunumlar fena Olsun yine de eğlenceli oluyor :))Katılıyorum da katılmasam mı diye düşünüyorum :))))
Sunumlar güzel geliyor ne yapabilirim diye düşünüyorum :)
Carsamba -persembe yapmayı düşünüyorum :)
GünaydınGünaydın
Bu sefer Kesinlikle cumaya bırakmıcam o yüzden persembe yada carsambadan yapacagım :))))Aynı gün lerde yapacağız :))
Aynı gün lerde yapacağız :))
Yarışmadan dolayı mı ?Bu sefer Kesinlikle cumaya bırakmıcam o yüzden persembe yada carsambadan yapacagım :))))
Kesinlikle eğlenceli oluyor ama yinede güzel birseyler cıksın ortaya istiyorum bakalım ne olacak :))Hiç sorma ,sunumlar fena Olsun yine de eğlenceli oluyor :))
Tabii,elimizden geleni yapacağız bakalım :))Kesinlikle eğlenceli oluyor ama yinede güzel birseyler cıksın ortaya istiyorum bakalım ne olacak :))
Hem takım cok yogun oluyor hem de cuma günü calısıyorum,Yarışmadan dolayı mı ?
Bende Perşembe yaparım diye düşünüyorumBu sefer Kesinlikle cumaya bırakmıcam o yüzden persembe yada carsambadan yapacagım :))))
Sen ne zaman yapacaksın abla :))Tabii,elimizden geleni yapacağız bakalım :))
Hadi bakalım ben yükleyim sonra sen yükle benim makarnaya cok bakmasınlarBende Perşembe yaparım diye düşünüyorum
en havalısını bulŞimdi gideceğim markete reyonlarda makarna sececeğim
Evet isyankar rapçi asi stylaİyi eline mi yapışır dememiş Senin ortanca isyan çıkaracak demek yakında
Benim hep son günlere kalıyor ama bakalım :)Hava kapalı bugünlerdeSen ne zaman yapacaksın abla :))
en havalısını bul
Katılcan tabiKatılıyorum da katılmasam mı diye düşünüyorum :))))
Sunumlar güzel geliyor ne yapabilirim diye düşünüyorum :)
Carsamba -persembe yapmayı düşünüyorum :)
Bana çok bakınca kusur buluyorlar bu kk gacilari çok fenaHadi bakalım ben yükleyim sonra sen yükle benim makarnaya cok bakmasınlar