İyi hadi canım geçmiş olsun.cok saol abla ya Allahtan solunumuna gitmemis isal icin ilac verdi cikar dediler.
annem icinde kan sonucunu bekliyoz ben kaynanamlara geldim annmler gelince oraya gitcem evler karsilikli
İnşaallah bir şey çıkmaz canım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi hadi canım geçmiş olsun.cok saol abla ya Allahtan solunumuna gitmemis isal icin ilac verdi cikar dediler.
annem icinde kan sonucunu bekliyoz ben kaynanamlara geldim annmler gelince oraya gitcem evler karsilikli
evet ya cok dikat etmek lazim.Malesef her ellerine geçeni yemeye çalışıyorlar bizimki de hala ayni ne zaman bırakacak bilmiyorum ucuz atlatmissiniz canım annen hastamiydi canım birdenmi oldu
insallah abla cok saol❤İyi hadi canım geçmiş olsun.
İnşaallah bir şey çıkmaz canım![]()
Hayırlı geceler canım bende cikiyorim Allah rahatlık versin hepimizeHayırlı geceler![]()
Tiroid çarpıntı yapar sadece sonuçları çıksın bakalım Dr ne diyecek ona göre hareket edersiniz canım iyi geceler hayır haberlerini yazarsın insallah.evet ya cok dikat etmek lazim.
bi iki defa daha olmusda ozman bize solememis bi troiti var iste sigarayida cok iciyo
iy geceler abla❤Hayırlı geceler![]()
hayirli geceler cnm❤Hayırlı geceler canım bende cikiyorim Allah rahatlık versin hepimize❤
Yok Karatay da mercimek var şükürKaratay yalan oldu diyorsun![]()
Neye
Inşallah iyi çıkar sonuçlar canım birakabilse keşkeevet ya cok dikat etmek lazim.
bi iki defa daha olmusda ozman bize solememis bi troiti var iste sigarayida cok iciyo
O minik gelmiş hoş gelmisBu gece ben varım![]()
Bilseydim teli şarj a takardimBu gece ben varım![]()
Hayırlı gecelerHayirli geceler hanımlar :)
Ben gelince herkes gitti galiba ☺Hayırlı geceler![]()
Onlar benden korkup kaçtılar canımBen gelince herkes gitti galiba ☺
Çok konuşup onları gecucem diye