Benim yaşım daha büyük ben atlatmayayım o zamanÖyle valla abla bi başlasam sabahi bulur 5 yarışma geçse bana yetisemezsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yaşım daha büyük ben atlatmayayım o zamanÖyle valla abla bi başlasam sabahi bulur 5 yarışma geçse bana yetisemezsiniz
OylemiymisAynen öyle bilmiyor mu yoksaNeyse söyleme kurtuluruz
Öyle tabi konu dışı içerik girmekten atarlarOylemiymis
Sana da Allah rahatlık versin canım Devrilme ve na iyi bakHayırlı geceler canım Allah rahatlık versin ❤
Hayırlı geceler ❤Hayırlı geceler güzeller Yarın görüşürüz inşallah,şarjım öldü :/
tamam hep bakiyom zaten istemesemde gözümün önündeSana da Allah rahatlık versin canım ♥Devrilme ve na iyi bak
tamam hep bakiyom zaten istemesemde gözümün önünde
Yani kk da deliler e yer yok yani ayrımcılık var bunumu demek istiyosun ablaÖyle tabi konu dışı içerik girmekten atarlar
Öyle olsaydı ilk beni atarlardıYani kk da deliler e yer yok yani ayrımcılık var bunumu demek istiyosun abla
Nasip artık :)Neyse sonrakilere inşaallah
Öyle canım bak bende katılamıyorum tarif kalmadı:)Nasip artık :)
Benim aklıma gelmemişti bu ondan şaşırdımO zaman niye şaşırıyorsun
Çoğu kisi barinamazdiÖyle olsaydı ilk beni atarlardı
Hayırlısı belki ilk sen katılırsın:)Benim aklıma gelmemişti bu ondan şaşırdım
Aynen çoğumuz deliyizÇoğu kisi barinamazdi
bu gece temizlik sana kaldi cnm ben pek günümde degilimAsıl ben gece burdayım her gece balbocuuu ile temizlik yapıyoruz burda
Halbuki tüm ümidini sana bağlamıştıbu gece temizlik sana kaldi cnm ben pek günümde degilim
Yok ya nerdeeeHayırlısı belki ilk sen katılırsın:)