Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvah eyvah madammor
in oğlan kaç yasindaydiEşim gitti şimdi onu göndermeyi bekledim kız uyudu oglanda uyursa tamamdır hala dönüyor uyuyamadi
7 oluyor artık az kaldı bugün yolda uydular bazen birde annemde öğle uykusu yaptı o yüzden dalamiyor :)in oğlan kaç yasindaydi
Cok sukur cnm sen nasılsın
dalar yaa şimdi hayal kurma aşamasındadır7 oluyor artık az kaldı bugün yolda uydular bazen birde annemde öğle uykusu yaptı o yüzden dalamiyor :)
Olabilir :))dalar yaa şimdi hayal kurma aşamasındadır
İyi şükür canım ne olsun aynı devam hayat :))Cok sukur cnm sen nasılsın
İyi şükür canım ne olsun aynı devam hayat :))
Hızlı okuma dersi almış biri olarak hep bunu gördümdr okumuyorum nedense var harf olamadığını bildiğimden donmuyorum çok zekiyim kahretsin
Benimde 11 yettiği kadarbenim sarj %4 cnm ben çıkıyorum artik
İyi şükür canım ne olsun aynı devam hayat :))
Jenna senin sofer benden hızlı ama biraz içmiş sanki çok sağ sol yapıyorİyidir kuzum çok şükür,sen nasılsın ?♥
kendi suçunu bana yıkmaya çalışıyor sen degilmiydij 29 undan gün almış bana yaşlı diyenHep minigin oyunu bunlar
Tiroid çarpıntı yapar sadece sonuçları çıksın bakalım Dr ne diyecek ona göre hareket edersiniz canım iyi geceler hayır haberlerini yazarsın insallah.
cok şukur kotu bisey cikmamis enfeksiyon var demis haber vereyim dedim :) sukur bugunlereInşallah iyi çıkar sonuçlar canım birakabilse keşke
bu saatte buralar cnm hayirdir kocayi evdenmi kovdun bugun yoksa
Kendi kendine gitti kovmadimbu saatte buralar cnm hayirdir kocayi evdenmi kovdun bugun yoksa