Nasip belli olmaz:)Yok ya nerdeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip belli olmaz:)Yok ya nerdeee![]()
Biz hepimiz çıkalımHalbuki tüm ümidini sana bağlamıştı![]()
Hayırlı gecelerNasip belli olmaz:)
bugun berbat bi günümdeyimHalbuki tüm ümidini sana bağlamıştı![]()
Hayırdır canım önemli bir şey yok inşallahbugun berbat bi günümdeyim
Hayırdır canımbugun berbat bi günümdeyim
kizim para yutu abla ya hastane goturduk. bi yandan annem rahatsiz kalbi agriyodu onada ayri kan verdik bekliyoz
Ayyy canım çok geçmiş olsun şimdi nasılkizim para yutu abla ya hastane goturduk. bi yandan annem rahatsiz kalbi agriyodu onada ayri kan verdik bekliyoz
Çok geçmiş olsun canım çıkar inşallah bezinden .Annene de şifa diliyorum inşallah önemli birşey değildirkizim para yutu abla ya hastane goturduk. bi yandan annem rahatsiz kalbi agriyodu onada ayri kan verdik bekliyoz
Hayrolsun canım neyin varbu gece temizlik sana kaldi cnm ben pek günümde degilim
cok saol abla ya Allahtan solunumuna gitmemis isal icin ilac verdi cikar dediler.Ayyy canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl
Anne içinde geçmiş olsun![]()
cok saol cnm insallah ya cok sigara iciyo ondanmi bilmiyom.Çok geçmiş olsun canım çıkar inşallah bezinden .Annene de şifa diliyorum inşallah önemli birşey değildir
Geçmiş olsun canım ne ddi Dr cikarmiymis kendisikizim para yutu abla ya hastane goturduk. bi yandan annem rahatsiz kalbi agriyodu onada ayri kan verdik bekliyoz
Aynen canım Allah korumuş yutabilmis tekrar çok geçmiş olsun annene decok saol abla ya Allahtan solunumuna gitmemis isal icin ilac verdi cikar dediler.
annem icinde kan sonucunu bekliyoz ben kaynanamlara geldim annmler gelince oraya gitcem evler karsilikli
evt takip et cikar dedi cok korktum ya bugun görümcem cagirmisdi geldim annmlerle evleri karsilikli eve gidince 5 dk ugrayayim dedim baktim annem fenalasmis o aradada kizda yerdeen para aldi atti agzina cikarayim derken iyce giti o an öldüm bittim ya Allahim kimseyi evladiyla sinamasin..Geçmiş olsun canım ne ddi Dr cikarmiymis kendisi
O da etkilidir muhakkak .çıksın bakalım sonuçlar ama polikliniğe görünmesi daha faydalı kardiyolojiye ihmal etmesin.İnsallah temiz çıkar canım .geçmiş olsun tekrardan.cok saol cnm insallah ya cok sigara iciyo ondanmi bilmiyom.
Malesef her ellerine geçeni yemeye çalışıyorlar bizimki de hala ayni ne zaman bırakacak bilmiyorum ucuz atlatmissiniz canım annen hastamiydi canım birdenmi olduevt takip et cikar dedi cok korktum ya bugun görümcem cagirmisdi geldim annmlerle evleri karsilikli eve gidince 5 dk ugrayayim dedim baktim annem fenalasmis o aradada kizda yerdeen para aldi atti agzina cikarayim derken iyce giti o an öldüm bittim ya Allahim kimseyi evladiyla sinamasin..cok sukur solunumuna gitmemis annem icinde sonuc bekliyolar iste bnde haber bekliyom
insallah cnm cok saol. temiz ciksada goturcem bi poliklige guaturuda var ondan olabilirmikiO da etkilidir muhakkak .çıksın bakalım sonuçlar ama polikliniğe görünmesi daha faydalı kardiyolojiye ihmal etmesin.İnsallah temiz çıkar canım .geçmiş olsun tekrardan.