- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Tamam sen yap bir makarna bize, ben tükürdüğümü yalarım6 sene sonrada yapmicam hak etmiyorsunuz nankörlük yapiyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sen yap bir makarna bize, ben tükürdüğümü yalarım6 sene sonrada yapmicam hak etmiyorsunuz nankörlük yapiyon
nevosu cagir sende yormayin beni bir iside bensiz becerinO pencereler açılmaya açılmaya yapışmıştır iyice tek kişinin gücüyle de açılmaz
canım gördüm :***
40 kilosun zaten zırhlı araca gerek yok, bu işini görürzirh aracla gelirsin diye düsünmüstüm kalkanin bumu
ne demisler iyilik yapan kötülül bulur sana kim dedi bana iyilik yapDöv abla yalnız buldu sıkıştırdı beni
valla abla olsa gelirim eski sohbetlerimizi cok özledim asiri kosturmaca yasiyorum arada bi gelip beceriksiz ikiliyi ezikliyorum
ondanmi yardim cagiriyorsun kemigim40 kilosun zaten zırhlı araca gerek yok, bu işini görür
Döv abla yalnız buldu sıkıştırdı beni
Nevoş zaten yoğun bir de seninle mi uğraşacaknevosu cagir sende yormayin beni bir iside bensiz becerin
Hata benim, günah benim, suç benimne demisler iyilik yapan kötülül bulur sana kim dedi bana iyilik yap
Aha da ablam getirdi savaş aracını
bu kiz tek basina hic birsey yapamiyor sonrada beceriksiz deyince agliyor garibimnERDEN VURAYIM SEN SÖYLEE
zenginmi oldu nolduNevoş zaten yoğun bir de seninle mi uğraşacak
Sen ağırım en azındanondanmi yardim cagiriyorsun kemigim
aksama kadar dola dilinde bu sarkiyiHata benim, günah benim, suç benim
Topuktan ablanERDEN VURAYIM SEN SÖYLEE
Aha da ablam getirdi savaş aracını
bu kiz tek basina hic birsey yapamiyor sonrada beceriksiz deyince agliyor garibim