- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Niye nicklere mi göz koyucanKeşke şu hiç msj yazmayanların nickleride askıda olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye nicklere mi göz koyucanKeşke şu hiç msj yazmayanların nickleride askıda olsa
Bende iyiyim hamd olsun.Ayni kosturmacalarİyiyim canım, sen
calisiyorum valla zengin olacam ya sen nasilsin ablammmmHuuu rabişşş rabia01 nerdesin sen bakalım kaçak hiç gözükmüyorsun artık
KoydumkieeeeeNiye nicklere mi göz koyucan
sahte hesab alip senle yine ugrasirdim merak etme rahat yok sizeGöya senle beni kıdırmaya gelecekti ama yazamadı
Geldin mi cadıcok tsk ederim düzeldi
selamlar nasilsinrabia01 hellöööööö
geldim vuslatim savasa hazirmisinGeldin mi cadı
Hesap silinince onlar da boşta kalır sanırsam:)Koydumkieeeee
Hee tabi sonra da şutlanırdın sitedensahte hesab alip senle yine ugrasirdim merak etme rahat yok size
tuta tuta kabız yaptı kendini yapmadı daha küloduna yapabilirsin yeter ki yap dedim belki yaparGünaydın canım, geçmiş olsun ❤
Tuvaletini tutması psikolojik olabilir canım, sen zorlama geldi mi, yap diye. Lifli gıdalar ver tumuşatsın, belki kabızdır canım.
sağolasın canımŞimdiden geçmiş olsun .
Diş benim için abla onu öyle göstereceğim sadece dolgum ağrı yaptı nedense sıra bekliyorum şimdiDişte enfeksiyon ola bilir yüzde hafif şime filan varmı.
Özele gidiyorsan fiatlar malum zaten.
Tuna bence diş korkusundan tutuyordur,sakın üsteleme nasılsa kendisi gider yapar.
Gümnaydınlar nereye gidiyorsun bakalım.
Günaydınlar olsun şekercim
Hoşgeldin cadımgeldim vuslatim savasa hazirmisin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/sayfa 500 e kadar gittim nerde yw
Sen yap diye üsteleme canım, hep geri gitmesin, arada oluyormuş böyle tuvalet eğitiminde.tuta tuta kabız yaptı kendini yapmadı daha küloduna yapabilirsin yeter ki yap dedim belki yapar
sağolasın canım
Diş benim için abla onu öyle göstereceğim sadece dolgum ağrı yaptı nedense sıra bekliyorum şimdi
bekliyorum keyifle cekirdemi alim bendeHoşgeldin cadım
Az bekle kalkanımı alıp geleyim
Çekirdek kabuğuyla mı karşılık vericenbekliyorum keyifle cekirdemi alim bende
sondan birincilige doymadin doyamadinDaha yeni başladı bir kere, katılıcam sen merak etme
evet ortayi piletip gidecem temizle isin ne zaten yarismada bi ise yaradigin yok forumu temizle bari orda belki birinci olursunÇekirdek kabuğuyla mı karşılık vericen