- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Bak bakayım sonlardamıyım yarışmalardasondan birincilige doymadin doyamadin
Ortalardayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bakayım sonlardamıyım yarışmalardasondan birincilige doymadin doyamadin
ha gayret ölmeden birincilige yaklascaksin deseneBak bakayım sonlardamıyım yarışmalarda
Ortalardayım
Evine de geleyim mi Temizlemek zamanımı alır ama olsun, yazık çocuklar pis evde oturmasınevet ortayi piletip gidecem temizle isin ne zaten yarismada bi ise yaradigin yok forumu temizle bari orda belki birinci olursun
En azından gayret var sen de o da yok tembelha gayret ölmeden birincilige yaklascaksin desene
sen nekadar iyisin cocuklarimida düsünürmüs hemen gel aciyorum kapiyiEvine de geleyim mi Temizlemek zamanımı alır ama olsun, yazık çocuklar pis evde oturmasın
Hanım abla da gitti HanimKelesimiGetir abla gel şu kızla bıraktın beni, tek başıma mücadele ediyorumNevreste nerdesin korkak nevos saklanma cik ortaya senin garib vuslatin tek kaldi kiyamam
6 sene önceki soframi unuttunuz yine nankörler belki sene sonra yine o sofrayi hazirlardim size ama artikin imkani yokEn azından gayret var sen de o da yok tembel
yalnizmiyiz simdi senle vuslatim yaklas heleHanım abla da gitti HanimKelesimiGetir abla gel şu kızla bıraktın beni, tek başıma mücadele ediyorum
Öyleyimdir Pencereleri aç ben gelene kadar az havalansın ev, boğulmayayım havasızlıktansen nekadar iyisin cocuklarimida düsünürmüs hemen gel aciyorum kapiyi
Zaman aşımına uğradı artık o 6 sene sonra mı yapacaksın yani6 sene önceki soframi unuttunuz yine nankörler belki sene sonra yine o sofrayi hazirlardim size ama artikin imkani yok
pencerelide mi ben acayim her isi bana yikmaya calisma gel isini tam yap bariÖyleyimdir Pencereleri aç ben gelene kadar az havalansın ev, boğulmayayım havasızlıktan
Göya senle beni kıdırmaya gelecekti ama yazamadı
Hoşbulduk ablacim Nasılsın guzel geçmiş dün günün okudum.Gozunaydin atlattin .
Keşke şu hiç msj yazmayanların nickleride askıda olsa
Kazen'in yazdığı mesajı ekran g. alıp attım şimdi:)
calisiyorum valla zengin olacam ya sen nasilsin ablammmm
sahte hesab alip senle yine ugrasirdim merak etme rahat yok size
tuta tuta kabız yaptı kendini yapmadı daha küloduna yapabilirsin yeter ki yap dedim belki yapar
sağolasın canım
Diş benim için abla onu öyle göstereceğim sadece dolgum ağrı yaptı nedense sıra bekliyorum şimdi
Hanım abla da gitti HanimKelesimiGetir abla gel şu kızla bıraktın beni, tek başıma mücadele ediyorum
6 sene sonrada yapmicam hak etmiyorsunuz nankörlük yapiyonZaman aşımına uğradı artık o 6 sene sonra mı yapacaksın yani
O pencereler açılmaya açılmaya yapışmıştır iyice tek kişinin gücüyle de açılmazpencerelide mi ben acayim her isi bana yikmaya calisma gel isini tam yap bari
zirh aracla gelirsin diye düsünmüstüm kalkanin bumu
Döv abla yalnız buldu sıkıştırdı beniGeldi nasılsa şimdi:))
Hiç fırsatın olmuyormu sanki gene korku filmi seyrediyonmu sen bakalım.
Bende iyiyim ne olsun hep aynı bende
Banada beklşyorum o merakı
Biliyorum senin için olduğunu çıkışta haber ver olurmu .
Cigara almaya gitmiştim gldim ,korkma annem bişi yapamaz sana cızz ederim onu
Geldi nasılsa şimdi:))
Hiç fırsatın olmuyormu sanki gene korku filmi seyrediyonmu sen bakalım.
Bende iyiyim ne olsun hep aynı bende
Banada beklşyorum o merakı
Cigara almaya gitmiştim gldim ,korkma annem bişi yapamaz sana cızz ederim onu