- 20 Mart 2008
- 141.521
- 212.978
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergün çekecek birşey buluyorum yolda
Hadi şimdi iddia atıyorum tek kişilikmi çift kişilkmi
Gidene kadar alırlar yoksa bakardım tek mi çift mi diye
Doğru diyorsun aslında ben çok stres oluyorum bağırmıyorum ama hissediyor heralde çocuk takmamam lazımSen yap diye üsteleme canım, hep geri gitmesin, arada oluyormuş böyle tuvalet eğitiminde.
Çıktım abla doktor vurdu dişime hiç ağrı Yok bşy yiyince filan sızı oluyor dedim soğuğa hassasiyet var dedim ama dayanabiliyorum sızısına dedim. 10 gün mühlet verdi dayanılmaz bir ağrın olursa gel film çekelim bakalım yan dişlerinde çürüme olabilir önceki filimle karşılaştıralım dedi. Tunaya öyle göz ucuyla bakabildi ama güzel dedi dişleriniİyiyiim sağol canım sonunda bitti tee seneye kadar yok nasılsa .
Aynen belki sistemde rahatlar biraz.
Geldi nasılsa şimdi:))
Hiç fırsatın olmuyormu sanki gene korku filmi seyrediyonmu sen bakalım.
Bende iyiyim ne olsun hep aynı bende
Banada beklşyorum o merakı
Biliyorum senin için olduğunu çıkışta haber ver olurmu .
Cigara almaya gitmiştim gldim ,korkma annem bişi yapamaz sana cızz ederim onu
Aynen canım hisseder, o yüzden bırak sen kendini rahat hissedince gelir zaten:)Doğru diyorsun aslında ben çok stres oluyorum bağırmıyorum ama hissediyor heralde çocuk takmamam lazım
Çıktım abla doktor vurdu dişime hiç ağrı Yok bşy yiyince filan sızı oluyor dedim soğuğa hassasiyet var dedim ama dayanabiliyorum sızısına dedim. 10 gün mühlet verdi dayanılmaz bir ağrın olursa gel film çekelim bakalım yan dişlerinde çürüme olabilir önceki filimle karşılaştıralım dedi. Tunaya öyle göz ucuyla bakabildi ama güzel dedi dişlerini
Burdan bulacaz onuda
Doğru diyorsun aslında ben çok stres oluyorum bağırmıyorum ama hissediyor heralde çocuk takmamam lazım
Çıktım abla doktor vurdu dişime hiç ağrı Yok bşy yiyince filan sızı oluyor dedim soğuğa hassasiyet var dedim ama dayanabiliyorum sızısına dedim. 10 gün mühlet verdi dayanılmaz bir ağrın olursa gel film çekelim bakalım yan dişlerinde çürüme olabilir önceki filimle karşılaştıralım dedi. Tunaya öyle göz ucuyla bakabildi ama güzel dedi dişlerini
Okula geldim
Battaniye mi kiHergün çekecek birşey buluyorum yolda
☺Aynen canım hisseder, o yüzden bırak sen kendini rahat hissedince gelir zaten:)
İnşallah ablacım çok sağolAğrı olursa gidersin panaromik röntgen çekerler orada belli olur zaten bişey varsa,inşallah bişicik çıkmaz.
Ne güzel annesi dişleride iyiymiş paşamızın .
☺
İnşallah ablacım çok sağol
Okuldan birşey çıkmadı abla temiz
Okuldan ne çıkacak bakalım
Battaniye olduğu kesin yakından baktımBattaniye mi ki