- 20 Mart 2008
- 141.521
- 212.978
- 1.423
- 60
Valla abla bak
Sendedemi kemik sorunu var yoksa
cok tesekkur abla
Rica ederim tatlım
rabia01 sesime gel
İspikçi rabişşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla abla bak
cok tesekkur abla
rabia01 sesime gel
Evet abla, kemik erimesi var:)Sendedemi kemik sorunu var yoksa
Rica ederim tatlım
İspikçi rabişşş
HanimKelesimiGetir abla dün yazmıştın ya uzun süre kullanılmayan hesaplar kapanacak diye, Rabiş giriş yapmış ama uyarı olarak, kullanıcı hesabınız aktif değil mesajı çıkıyormuş, ama Rabiş arada geliyordu yine
HanimKelesimiGetir abla dün yazmıştın ya uzun süre kullanılmayan hesaplar kapanacak diye, Rabiş giriş yapmış ama uyarı olarak, kullanıcı hesabınız aktif değil mesajı çıkıyormuş, ama Rabiş arada geliyordu yine
E-postası çalışmayan ve mesaj sayısı sıfır olan yaklaşık 90.000 üye bu ay sonunda sistemden silinecektir.
Mune ablaya da mesaj atamamış, ben yazdım şimdi:)Mail güncellemeyen ve 0 mesaj olanlar diye okudum onu hatta bakayım gene bulursam eklerim buraya .
Bize ulaşın kısmından yazsın oradan hallerder nasılsa.
Mune ablaya da mesaj atamamış, ben yazdım şimdi:)
Tünaydın diyeyim tekrar sabah yazdım sonra gitmişim .
Tünaydın canımTünaydın diyeyim tekrar sabah yazdım sonra gitmişim .
Göya senle beni kıdırmaya gelecekti ama yazamadıHuuu rabişşş rabia01 nerdesin sen bakalım kaçak hiç gözükmüyorsun artık
Hoşbulduk ablacim Nasılsın guzel geçmiş dün günün okudum.Gozunaydin atlattin .Daha önce üyelik ipatli yaptırmıştım döneceğim zaman bize ulaşın kısmından yazarak geldim.
Hoş geldin
NasılsınTünaydın canım
Keşke şu hiç msj yazmayanların nickleride askıda olsaMail güncellemeyen ve 0 mesaj olanlar diye okudum onu hatta bakayım gene bulursam eklerim buraya .
Bize ulaşın kısmından yazsın oradan hallerder nasılsa.
Kazen'in yazdığı mesajı ekran g. alıp attım şimdi:)Daha önce üyelik ipatli yaptırmıştım döneceğim zaman bize ulaşın kısmından yazarak geldim.
Hoş geldin
İyiyim canım, senNasılsın
cok tsk ederim düzeldievet rabia01 in maili çalışmıyor kendisi profilinden güncelleyebilir ya da iletişimden yazsın bize.