Gayet iyiyim çok şükür,sen nasılsın canım ?Bugün nasılsın canım
Bende iyiyim canım sağolGayet iyiyim çok şükür,sen nasılsın canım ?
Daha da iyi ol inşallah canım benimBende iyiyim canım sağol
İnşaallah:)Hep erken mi kalkıyorsun:)Daha da iyi ol inşallah canım benim♥
Günaydın canım nasılsınHayırlı sabahlar, Cumanız mübarek olsun
Genel olarak evet :)Biraz daha uyuyabilsem iyi olacak ama olmuyor :))İnşaallah:)Hep erken mi kalkıyorsun:)
Kalkınca yatılmıyor:)Ben bazen tekrar yatıyorum dayanamıyorum ama sık elime geçmiyor:)Genel olarak evet :)Biraz daha uyuyabilsem iyi olacak ama olmuyor :))
Cuman mübarek olsun canım,hayirli sabahlarHayırlı sabahlar, Cumanız mübarek olsun
Günaydın minnoşum❤ Çok şükür canım, sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Gözüm açılınca uyuyamıyorum ben. Çok çabuk ayılıyorum :))Kalkınca yatılmıyor:)Ben bazen tekrar yatıyorum dayanamıyorum ama sık elime geçmiyor:)
❤Ne haber canımCuman mübarek olsun canım,hayirli sabahlar ♥♥
İyi canım şükürler olsun,sen nasılsın? Dün göremedim,eksiklik hissettim❤Ne haber canım
Ben de aynı, bir saatlik uykuyla bile kalksam tekrar uyuyamam:)Gözüm açılınca uyuyamıyorum ben. Çok çabuk ayılıyorum :))
Yastığa 5 metre kala uyuyanlara hayranımBen de aynı, bir saatlik uykuyla bile kalksam tekrar uyuyamam:)
Gece geç yatıyorum bazen çok yorulunca dayanamıyorum:)Gözüm açılınca uyuyamıyorum ben. Çok çabuk ayılıyorum :))
İyiyim canım sağolGünaydın minnoşum❤ Çok şükür canım, sen nasılsın
Keşke öyle uyuyabilsemYastığa 5 metre kala uyuyanlara hayranım
Senin tempona dayanmak çok zor zaten,ama ben öyle bile olsa gece erken uyuyarak dengeliyorum anca. Gözüm uyusa,beynim uyumuyor çünküGece geç yatıyorum bazen çok yorulunca dayanamıyorum:)
Gece uyuyamıyorum keşke uyuyabilseydim:)Dün gece 1:30 ben hala ayaktaydım:)Senin tempona dayanmak çok zor zaten,ama ben öyle bile olsa gece erken uyuyarak dengeliyorum anca. Gözüm uyusa,beynim uyumuyor çünküböyle oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?