Öyle canım sağlık olsunbunada sukur
Erken uyuyorsun ödemler gitsinBir de bana dua edin yarın sabah güncel kilom en az 88 olsun
Evet canım öyleymiş anlattım hep annesine gönderelim kakayı bay bay yapalım deyip öpücük gönderiyorduk hep iyiydi ama 2-3 gündür anlam veremediğim bi şekilde büyüğünü yapmak istemiyor. İnşallah geçer hani tutmaktan bi zarar gelirse iltahap filan ondan korkuyorum yoksa illa yapacaktır heraldeBazı çocuklar kendinden olan bir şeyi vermek istememe hissine yapılıyormuş bazen. Öyle bir şey olabilir bence.Az sabır ,her şey düzelir :)
İnşallahBir de bana dua edin yarın sabah güncel kilom en az 88 olsun
Yeni bir durum olduğu için alışması zaman alır canım çok normal. Allah'ın izniyle bir şey olmaz,üzme kendini. Bir süre sonra düzene girerEvet canım öyleymiş anlattım hep annesine gönderelim kakayı bay bay yapalım deyip öpücük gönderiyorduk hep iyiydi ama 2-3 gündür anlam veremediğim bi şekilde büyüğünü yapmak istemiyor. İnşallah geçer hani tutmaktan bi zarar gelirse iltahap filan ondan korkuyorum yoksa illa yapacaktır heralde
İnşallah ablaİnşaallah geçer canım ama oluyor böyle şeyler merak etme
Yani daha 2 hafta olacak Cumartesi günü . aylar süren bile varmış birde ağlıyor yapamayınca kıyamamYeni bir durum olduğu için alışması zaman alır canım çok normal. Allah'ın izniyle bir şey olmaz,üzme kendini. Bir süre sonra düzene girer
Canı acıyordurYani daha 2 hafta olacak Cumartesi günü . aylar süren bile varmış birde ağlıyor yapamayınca kıyamam
Oy kuzucuk ,kiyamam :/İnşallah bir kaç güne duzelirYani daha 2 hafta olacak Cumartesi günü . aylar süren bile varmış birde ağlıyor yapamayınca kıyamam
Evet kuzucum omzuma yaslanıp ağlıyor birde annelik ne zor işmiş ya valla yapınca evde göbek atıyoruz altın bulmuş gibi seviniyoruzCanı acıyordur
İnşallahhOy kuzucuk ,kiyamam :/İnşallah bir kaç güne duzelir
Evlat canım yediğinde seviniyoruz,tuvaletini yaptığında alıştığında seviniyoruzEvet kuzucum omzuma yaslanıp ağlıyor birde annelik ne zor işmiş ya valla yapınca evde göbek atıyoruz altın bulmuş gibi seviniyoruz
Doğru valla Allah acılarını göstermesinEvlat canım yediğinde seviniyoruz,tuvaletini yaptığında alıştığında seviniyoruz
Amin canım Allah korusunDoğru valla Allah acılarını göstermesin
Hadi inşallah :))Bir de bana dua edin yarın sabah güncel kilom en az 88 olsun
Oluyor bu sorun canım benim oğlumda da olmuştu Dr bir şurup vermişti iyi geliyor olmadı bir dr danisirsin acı cekmesinYani daha 2 hafta olacak Cumartesi günü . aylar süren bile varmış birde ağlıyor yapamayınca kıyamam
Birde ağlıyoruz yani ben böyle gösteri falan olunca izlerken hep ağlarım.Evlat canım yediğinde seviniyoruz,tuvaletini yaptığında alıştığında seviniyoruz
En fazla 1 gün tutuyor ikinci gün ağlayarak zor da olsa yapıyor bakalım yarın yapacak mı kayısı filan verdim yumuşatsın diyeOluyor bu sorun canım benim oğlumda da olmuştu Dr bir şurup vermişti iyi geliyor olmadı bir dr danisirsin acı cekmesin
Kayısı yiyorsa ver canım iyi gelir benimki yemedi o yüzden surupla hallettik o zamanEn fazla 1 gün tutuyor ikinci gün ağlayarak zor da olsa yapıyor bakalım yarın yapacak mı kayısı filan verdim yumuşatsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?