Bende iyiyim canım çok şükürÇok şükür canım iyiyimSen nasılsın ?
Beyinin tarafında çok kişi sürünür mü aceba ?.yok ölmesinde sürünsun
Evet canım buralı değilim:)esinin işinden dolayi dimi abla
Neler yapıyorsun makarna ne zaman gelecek:)Allah iyilik versin canım
oylede cok zor ya bi kalici düzenin olmuyo tam duzen oturtuncada tayin cikar dimiEvet canım buralı değilim:)
10 yıldır buradayız canım düzen kurduk sayılır ama gurbet zor:)oylede cok zor ya bi kalici düzenin olmuyo tam duzen oturtuncada tayin cikar dimi
Yok valla onların hepsi çok sever beni.Beyinin tarafında çok kişi sürünür mü aceba ?
Bu aralar bebek gezdiriyoruzNeler yapıyorsun makarna ne zaman gelecek:)
Ooow,çok iddialı gördüm seniYok valla onların hepsi çok sever beni.
Yani öyle söyleyip hissettiriyorlar..
Aslında düşününce beni sevmeyene pek rastlamadim
en zor sey o zaten bi ablam igdirda 1 2 senede anca gorusuyoruz10 yıldır buradayız canım düzen kurduk sayılır ama gurbet zor:)
Bende çocukların okul dolayısıyla sık gidemiyorum.Neredeyse 6 ay oldu.Babam engelli onlarda gelemiyor.en zor sey o zaten bi ablam igdirda 1 2 senede anca gorusuyoruz
Bilmiyorum yüzüme karşı söyleyen olmadi içten içe sevmiyorlarsa bilemeyecegim tabiOoow,çok iddialı gördüm seniNe güzel öyle olsun zaten. Geçinmek gibisi yok
Abine gel o zamanBende çocukların okul dolayısıyla sık gidemiyorum.Neredeyse 6 ay oldu.Babam engelli onlarda gelemiyor.
Benim abimde İstanbul'da onunla yılda 1 defa ancak görüşüyoruz:)
Ona odaklanBilmiyorum yüzüme karşı söyleyen olmadi içten içe sevmiyorlarsa bilemeyecegim tabi
Benim sevmediğim de pek yok bir kişi hariç o sürünsun en iyisi
Şuradan bir ufleyeyim puf pufOna odaklanTüm negatifini yolla gitsin
çok gecmis olsun abla üzuldümBende çocukların okul dolayısıyla sık gidemiyorum.Neredeyse 6 ay oldu.Babam engelli onlarda gelemiyor.
Benim abimde İstanbul'da onunla yılda 1 defa ancak görüşüyoruz:)
At sinirini bence deŞuradan bir ufleyeyim puf pufoh bir tanede saplattim iyi geldi akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?