- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
hımmmm fena olmuş bumanti makarnaya benzer olucak yoksa bilindik manti yemekleri kabul edilmiyormus cogu kisi makarna yapcak bu durumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmmm fena olmuş bumanti makarnaya benzer olucak yoksa bilindik manti yemekleri kabul edilmiyormus cogu kisi makarna yapcak bu durumda
yani bencede mantıklımanti makarnaya benzer olucak yoksa bilindik manti yemekleri kabul edilmiyormus cogu kisi makarna yapcak bu durumda
Aynen oyle makarna candir gerisi heycandirMakarna olsun bizim olsun
zaten isimde degisti sadece makarna olduyani bencede mantıklı
diyeti bozduracaksınız yeminle akşama tavuklu makarna istedi canımAynen oyle makarna candir gerisi heycandir
katilcanmihımmmm fena olmuş bu
yok makarna beni aşar.ama eşimi katmak isterdim.nefis yapar söylemesi ayıptırkatilcanmi
haaaayyııırrr yemiyoruuzz suhannndiyeti bozduracaksınız yeminle akşama tavuklu makarna istedi canım
haaaayyııırrr yemiyoruuzz suhannn
gel bebeğim gellllay keşke her yapan arkadaşımıza bir çırpıda gidiversek.. hepsinin tadına ayrı ayrı baksak da öyle oylama yapsaydık keşkem
senin canın lazanya mı istiyorlazanya yapacak varmı acaba
tavuklu makarnamii şşş bi duyan olcak benim tarif ona benziyor çaktirmadiyeti bozduracaksınız yeminle akşama tavuklu makarna istedi canım