- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
hımmmm fena olmuş bumanti makarnaya benzer olucak yoksa bilindik manti yemekleri kabul edilmiyormus cogu kisi makarna yapcak bu durumda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmmm fena olmuş bumanti makarnaya benzer olucak yoksa bilindik manti yemekleri kabul edilmiyormus cogu kisi makarna yapcak bu durumda![]()
yani bencede mantıklımanti makarnaya benzer olucak yoksa bilindik manti yemekleri kabul edilmiyormus cogu kisi makarna yapcak bu durumda![]()
Aynen oyle makarna candir gerisi heycandirMakarna olsun bizim olsun
zaten isimde degisti sadece makarna olduyani bencede mantıklı
diyeti bozduracaksınız yeminle akşama tavuklu makarna istedi canımAynen oyle makarna candir gerisi heycandir![]()
katilcanmihımmmm fena olmuş bu
yok makarna beni aşar.ama eşimi katmak isterdim.nefis yapar söylemesi ayıptırkatilcanmi
haaaayyııırrr yemiyoruuzz suhannndiyeti bozduracaksınız yeminle akşama tavuklu makarna istedi canım![]()
gel bebeğim gellllay keşke her yapan arkadaşımıza bir çırpıda gidiversek.. hepsinin tadına ayrı ayrı baksak da öyle oylama yapsaydık keşkem![]()
senin canın lazanya mı istiyorlazanya yapacak varmı acaba![]()
tavuklu makarnamii şşş bi duyan olcak benim tarif ona benziyor çaktirmadiyeti bozduracaksınız yeminle akşama tavuklu makarna istedi canım![]()