• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
valla ben bu makarna mantı yarışmasını tarifleri inanılmaz merak ediyorum.. gerçekten hem tadı hem görüntüsü hem de görüntüsü orjinal farklı bişi olmalı.. ben böyle düşündüğüm için kaçtım :))
hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum ama ilk oyum arkadaşım Neysesakinim Neysesakinim :)

valla ben bu makarna mantı yarışmasını tarifleri inanılmaz merak ediyorum.. gerçekten hem tadı hem görüntüsü hem de görüntüsü orjinal farklı bişi olmalı.. ben böyle düşündüğüm için kaçtım :))
hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum ama ilk oyum arkadaşım Neysesakinim Neysesakinim :)
oylama başlasında bebeğim.tek tek bakarız tariflere

oyuna kurban bu kadar açık etmeseydin hele görseydin tarifi :eğlence::deli:

haklısınız.unutmuşum bikere katıldım katılış o katılış kurallarıda unuttum :KK53:merakla bekliyorum tarifleri.çok ilgi alanım değil ama mantı kısmıda devreye girince işler değişiyor:kk77::KK53::KK70:
manti makarnaya benzer olucak yoksa bilindik manti yemekleri kabul edilmiyormus cogu kisi makarna yapcak bu durumda😆

Back