- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
hadi bakalım bizim partiden bi aday çıkarmış olduk şeyy pardon topiktencanım diyetteyken almayım ben.. :)
Neysesakinim ile de istişare yaptık.. başka menüde inşaallah
o katılacak bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım bizim partiden bi aday çıkarmış olduk şeyy pardon topiktencanım diyetteyken almayım ben.. :)
Neysesakinim ile de istişare yaptık.. başka menüde inşaallah
o katılacak bakalım![]()
Ben de anlarım az buçuk ona göreAa ne gozel cox sevindim canim arada azerbaycan dilinde yazisaq gizli sohbetlerimiz olanda qizlar basa dusmesin
Anladiniz mi kesin anlamislardir![]()
ya öyle oldu inş başarılıda oluruzhadi bakalım bizim partiden bi aday çıkarmış olduk şeyy pardon topikten![]()
hadi bakalım bizim partiden bi aday çıkarmış olduk şeyy pardon topikten![]()
güveniyoruz sanaaaevet işte olduğum için gün ışığında çekmek istedim foto
inş kuzucanya öyle oldu inş başarılıda oluruz![]()
azericemi öğreniyorsunHe anladım canım ne quzel yazman lazım![]()
allahımmmm bu nasıl gazzzzgüveniyoruz sanaaa![]()
Karatay a uygun değil Karatay içine konani yiyin derdi sadece makarna yi yersen fururolmazz tabiii.o makarna yapılacak.karatay teyzeme uygun bişey yap bai bizde faydalanalım![]()
yürüüü beeeeeee makarnaların şahı gelsin beriyeeeallahımmmm bu nasıl gazzzz![]()
anladım tabiAa ne gozel cox sevindim canim arada azerbaycan dilinde yazisaq gizli sohbetlerimiz olanda qizlar basa dusmesin
Anladiniz mi kesin anlamislardir![]()
Minik bak azerice yazdim![]()
Yok kız anlaşılıyor zaten öğrenmeye gerenk yokazericemi öğreniyorsun
Karatay a uygun değil Karatay içine konani yiyin derdi sadece makarna yi yersen furur![]()
gaza ihiyacın mı var arkadaşım senin.. zaten iş sen deallahımmmm bu nasıl gazzzz![]()
ee ben ne yazmisimmHe anladım canım ne quzel yazman lazım![]()
Zayıflama video su izledim kadın telefon una duvar kağıdı canan hocayı koymuş
Azeri gibi yaz demek istedimee ben ne yazmisimm![]()
ohh misBugün burda havalar konulu çalışmam
vayyyyyy.güzel hareketler bunlargaza ihiyacın mı var arkadaşım senin.. zaten iş sen de![]()
Zayıflama video su izledim kadın telefon una duvar kağıdı canan hocayı koymuş![]()