- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
hadi bakalım bizim partiden bi aday çıkarmış olduk şeyy pardon topiktencanım diyetteyken almayım ben.. :)
Neysesakinim ile de istişare yaptık.. başka menüde inşaallah
o katılacak bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım bizim partiden bi aday çıkarmış olduk şeyy pardon topiktencanım diyetteyken almayım ben.. :)
Neysesakinim ile de istişare yaptık.. başka menüde inşaallah
o katılacak bakalım
Ben de anlarım az buçuk ona göreAa ne gozel cox sevindim canim arada azerbaycan dilinde yazisaq gizli sohbetlerimiz olanda qizlar basa dusmesin
Anladiniz mi kesin anlamislardir
ya öyle oldu inş başarılıda oluruzhadi bakalım bizim partiden bi aday çıkarmış olduk şeyy pardon topikten
hadi bakalım bizim partiden bi aday çıkarmış olduk şeyy pardon topikten
güveniyoruz sanaaaevet işte olduğum için gün ışığında çekmek istedim foto
inş kuzucanya öyle oldu inş başarılıda oluruz
azericemi öğreniyorsunHe anladım canım ne quzel yazman lazım
allahımmmm bu nasıl gazzzzgüveniyoruz sanaaa
Karatay a uygun değil Karatay içine konani yiyin derdi sadece makarna yi yersen fururolmazz tabiii.o makarna yapılacak.karatay teyzeme uygun bişey yap bai bizde faydalanalım
yürüüü beeeeeee makarnaların şahı gelsin beriyeeeallahımmmm bu nasıl gazzzz
anladım tabiAa ne gozel cox sevindim canim arada azerbaycan dilinde yazisaq gizli sohbetlerimiz olanda qizlar basa dusmesin
Anladiniz mi kesin anlamislardir
Minik bak azerice yazdim
Yok kız anlaşılıyor zaten öğrenmeye gerenk yokazericemi öğreniyorsun
bence haklıKaratay a uygun değil Karatay içine konani yiyin derdi sadece makarna yi yersen furur
gaza ihiyacın mı var arkadaşım senin.. zaten iş sen deallahımmmm bu nasıl gazzzz
ee ben ne yazmisimmHe anladım canım ne quzel yazman lazım
Zayıflama video su izledim kadın telefon una duvar kağıdı canan hocayı koymuşbence haklıEki Görüntüle 2254380
Azeri gibi yaz demek istedimee ben ne yazmisimm
ohh misBugün burda havalar konulu çalışmam
vayyyyyy.güzel hareketler bunlargaza ihiyacın mı var arkadaşım senin.. zaten iş sen de
ciddimisinZayıflama video su izledim kadın telefon una duvar kağıdı canan hocayı koymuş