Ne yapıyorsun canımHayırlı akşamlar abla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapıyorsun canımHayırlı akşamlar abla
Isteseydun yahu yollardim hemenBilseydim senden isterdim
Hoşbulduk canım nasılsın bulamadın mı makarnayı:)Hayırlı aksamlar abla hosgeldin
Nerden bakiyoz bilmiyorumkiGöremiyorr musun canım ekranı yan cevir yada masa üstü moduna al görünüyor
Cay içiyorum abla sen nasılsın cay içiyorsundur kesin :)))))Ne yapıyorsun canım
Bulamadım ya vardı bitmişHoşbulduk canım nasılsın bulamadın mı makarnayı:)
Aynen canım çay içiyorum.Oğlumla satranç,mangala oynadık beni yendi oturdum yerimeCay içiyorum abla sen nasılsın cay içiyorsundur kesin :)))))
Neyse bulamazsan başka taliplilerine veririzBulamadım ya vardı bitmiş
Hani banaCay içiyorum abla sen nasılsın cay içiyorsundur kesin :)))))
Öğretirim canım cok kolay,ekranı yan cevir o zaman görünüyor birde ayarlardan masa üstü moduna alınca görünüyorNerden bakiyoz bilmiyorumki
Hayiiiiiiiiiir fizanda olsa bulucam alicamNeyse bulamazsan başka taliplilerine veririz
Gel sana da vereyim canım ama sekersiz :))Hani bana
Bul o zaman Biz fırsat kolluyoruzHayiiiiiiiiiir fizanda olsa bulucam alicam
O zaman sen bu kadar gelmiyordun ki :)))Isteseydun yahu yollardim hemen
Afiyet olsun ablacım ❤ satranc oynamayalı cok uzun zaman oldu maşallah oğluba ablaAynen canım çay içiyorum.Oğlumla satranç,mangala oynadık beni yendi oturdum yerime
Yan cevirince nasıl gorunuyorÖğretirim canım cok kolay,ekranı yan cevir o zaman görünüyor birde ayarlardan masa üstü moduna alınca görünüyor
Sağol canım Bende çok iyi bilmiyorum.O kaç defa kursa gitti bayağı iyi oynuyor.Bende diyorum ancak beni yenersin sinirleniyorAfiyet olsun ablacım ❤ satranc oynamayalı cok uzun zaman oldu maşallah oğluba abla
GEliyodum okuyup kaciyodumO zaman sen bu kadar gelmiyordun ki :)))
Konu dışına çıkman lazım:)Orada yazıyor kaç mesaj kaç görüntüleme:)Yan cevirince nasıl gorunuyor
Alanı topuktan vururum ya benim makarnam olacak ya kara topraginBul o zaman Biz fırsat kolluyoruz