- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Kufur olmadigindan emin degilsen ceviri yaptirmaBir kere bana sosyal medyada kürtçe bişey yazılmıştı kızken :// çeviri yaptırdım bana bildiğin küfür yazmış çeviri işe yarıyor böyle durumdq
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kufur olmadigindan emin degilsen ceviri yaptirmaBir kere bana sosyal medyada kürtçe bişey yazılmıştı kızken :// çeviri yaptırdım bana bildiğin küfür yazmış çeviri işe yarıyor böyle durumdq
Yok canım Şirvan da yaşıyorum ben bakuye 1.5 saat mesafedeYox canim Sirvanda yasayiram men Bakiya 1.5 saatliq mesafede
Millet ingilizce ogrenir minik makedoncaZamanında makedoncaya merak sardirdiydim arkadaşım Makedon göçmeni ya tebe tebe umiram diyorduk senin dinledigin herifin şarkısı
Ahanda soktu dilimiziYok canım Şirvan da yaşıyorum ben bakuye 1.5 saat mesafede
Yok sizinkileri çevirmeye gerek yokKufur olmadigindan emin degilsen ceviri yaptirma
Anlaşılır kelimeler sizde sadece harfleri farklı kullanıyorsunuzAhanda soktu dilimizi
Hoşgeldin fıstıkbitane ablamm ❤❤❤
Bugün bir tane daha eklendi onaylanmadı daha maharetli bizim hatunlarkonuya bakayımd erken iki tarif gelmiş bile heyyy maşallahhh
eevet yaa.yanlız ben makarnaya karşıyım.diyetteyken bakmak istemiyorumBugün bir tane daha eklendi onaylanmadı daha maharetli bizim hatunlar
Kambersiz olur muminik sen katılıyormusun
canım diyetteyken almayım ben.. :)harikamo bebeğim göster maharetlerini..alemmm makarna görsünn.
aynı anda yazmışız yaaaa kalbini yerim senincanım diyetteyken almayım ben.. :)
Neysesakinim ile de istişare yaptık.. başka menüde inşaallah
o katılacak bakalım
he anladim cnm ne qözelYox canim Sirvanda yasayiram men Bakiya 1.5 saatliq mesafede
He anladım canım ne quzel yazman lazımhe anladim cnm ne guzel
olmazz tabiii.o makarna yapılacak.karatay teyzeme uygun bişey yap bai bizde faydalanalımKambersiz olur mu
evet işte olduğum için gün ışığında çekmek istedim fotoNeysesakinim tarifler gelmiş bile