- 24 Haziran 2015
- 39.918
- 154.663
- 598
Çok anlayislidir gerçekten beni benden iyi tanır o konuda hakkını yiyemem .Anlaması güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok anlayislidir gerçekten beni benden iyi tanır o konuda hakkını yiyemem .Anlaması güzel
iyi yaptın canımÇok şükür canım bende iyiyim ödevleri yaptık geldim biraz sohbete ☺
Allah yardımcısı olsun inşallah.Arada uğruyor canım çok yoğun o sebeple gelemiyor
Yıl sonuna kadar toparlayacakmış ondan sonra hep burada olacak inşaallah:)
O şehirli oldu bizi unuttu
İyi ne güzel:)Çok anlayislidir gerçekten beni benden iyi tanır o konuda hakkını yiyemem .
Allah kolaylık versin.Sağlık olsun ne diyelimBu hafta resmen pertim Nevoşum
Sen nasılsın ❤
Tabi hemde bir sürü bizi ne yapsıniyi yaptın canım ☺
Allah yardımcısı olsun inşallah.
Aynen, yeni arkadaşları vardır belki
Ama bunu sadece sen ve ben biliyoruzKendimizi avutuyoruz
Unutmak nasıl bir kelime kuzucum . Yoğunluk başladı, tamamen yorgunluktanAmin cümlemize inşallah. Yasminle görüşüyor musun? :) iş kadını oldu buraları unuttu yasminsay
@_CaNanSu_ da Bilecik'e gitti gideli uğramaz oldu
Tamam aramızdaAma bunu sadece sen ve ben biliyoruz
Hoş bulduk canımHoşgeldin C A N O
Hoş geldin canım, nasılsın. Bizde senden bahsediyordukBu hafta resmen pertim Nevoşum
Sen nasılsın ❤
Peki hangi dönemde hafifliyor işler:)Unutmak nasıl bir kelime kuzucum . Yoğunluk başladı, tamamen yorgunluktan
Sen nasılsın ❤
Allah güç kuvvet versin canım. Bende iyiyim işte. Bildigin gibi herşey. :)Unutmak nasıl bir kelime kuzucum . Yoğunluk başladı, tamamen yorgunluktan
Sen nasılsın ❤
bizim gibisini bulamaz amaTabi hemde bir sürü bizi ne yapsın
Tabi bulamazbizim gibisini bulamaz ama
Yarışmalardan da uzak kaldım yaa neyse dönüşüm muhteşem olacakTabi bulamaz
Canım merhaba mesajını şimdi tesadüf gördüm:)Yaaa yaşasın!
Nihayet yapabildiğim bir tarif
Elde açılan İtalya makarnası yapacağım!
Nisa’n ayı ile yoğunluk başlıyormuş, Ramazan itibari ile tamamen maratona dönüyormuş. Ekim ayından sonra da azalıyormuşPeki hangi dönemde hafifliyor işler:)
İnşaallah canım şimdi zor dönemdesin:)Dün eşim sordu nasıl oldular diye:)Yarışmalardan da uzak kaldım yaa neyse dönüşüm muhteşem olacak