- 24 Eylül 2018
- 98.492
- 295.052
- 698
Aynı fikirde o da :)))Hazır olsun tabi kimsede bişey istemesin herkez kendi alsın alacağını da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı fikirde o da :)))Hazır olsun tabi kimsede bişey istemesin herkez kendi alsın alacağını da
Ben deHiç sevmem
Kolay gelsin bu işler hiç bitmez:)Ütü var yıkanmış çamaşır var asilacak hele ufakligin dagittiklari iki adimda bir oyuncak batıyor ayagimiza limonata yapmaya gidiyorum
Hepimiz deliyizAa ben severim o kırışıklar düzeliyor ya böyle içim bir mutluluk doluyor birde kirlenmiş beyaz yerleri ovalayip fircalayinca aynı mutluluğu yakaliyorum
Biz büyüğüz bize yaptıramazlarBen de
Ben kendimi biliyorum valla oyleyimHepimiz deliyiz
İlk defa büyük olmanın avantajını yaşayacağızBiz büyüğüz bize yaptıramazlar
Temizliği hepimiz seviyoruz yapınca bende mutlu oluyorum:)Ben kendimi biliyorum valla oyleyim
Mutsuzken kalkar fayanslari ovalarım terapi gibigeliyor bana
Aynen büyük olmanın avantajlarıİlk defa büyük olmanın avantajını yaşayacağız
Alışverişe çıksan daha masraflı terapi olur Senin yol iyiymişBen kendimi biliyorum valla oyleyim
Mutsuzken kalkar fayanslari ovalarım terapi gibigeliyor bana
O daha iyi oluyor ama her zaman olmuyorAlışverişe çıksan daha masraflı terapi olur Senin yol iyiymiş
Benimkisi züğürt tesellisiAynen büyük olmanın avantajları
Hiç yoktan iyidirBenimkisi züğürt tesellisi
Her zaman olsa adamlar delirirO daha iyi oluyor ama her zaman olmuyor
Yok onuda yapıyorum neye uzuldugume göre değişiyorAlışverişe çıksan daha masraflı terapi olur Senin yol iyiymiş
Aynen dayanamazlarHer zaman olsa adamlar delirir
Anlaması güzelYok onuda yapıyorum neye uzuldugume göre değişiyor
Eşime bazen birşey için söylemiyorum tamam tamam git bir dolaş sen para harca rahatla diyor mesela
Hiç yoktan iyidir
O yuzden temizlik terapisi candırAynen dayanamazlar
Kendimizi avutuyoruzO yuzden temizlik terapisi candır