- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cabaliyorum bakalımAman o zaman işleri aksatma
Çamaşır asicam sadece o da sevgili oglusum lutfedip uyursa inşallahkociş mi, bence de bir reklam arası ver sen sonra hepten mahrum kalma buralardan
Evet katılacağim:) YouTube YouTube geziyorum hangi makarnayı yapsam diye ^^Canım merhaba mesajını şimdi tesadüf gördüm:)
Ne yaptın katılacak mısın?Tarif bildirmedin:)
Bizim evde is hiç bitmiyoki hele mutfak 24 saat açık restoran gibi bulasigi var Allahtan 2.5 kisiyizBu saatte hangi işler
Hiç sorma canım kız olsa dedikodu yapıp çay çekirdek takilcazOff uyumayan çocuk yapmışız
Bu saatte mi asacaksın kolay gelsin bacımÇamaşır asicam sadece o da sevgili oglusum lutfedip uyursa inşallah
Beyfendiye meme veriyorum o kolumu emmeye çalışıyor uyumayacak belliHiç sorma canım kız olsa dedikodu yapıp çay çekirdek takilcaz
Tamam haber bekliyorum:)Evet katılacağim:) YouTube YouTube geziyorum hangi makarnayı yapsam diye ^^
Ellerine saglık canım, hiç canım çekmediEki Görüntüle 2254079 Yemek yapamadım rasizsim diye nazlanak dedik ama yinede hazirladik bisiler :)
Mecbur canım sabahkiler anca kurumustur hava kapaliydi bugun onları toplayıp yenisini asicam bebis dogunca görürsün ne saatte neler yapcanBu saatte mi asacaksın kolay gelsin bacım
Beyfendiye meme veriyorum o kolumu emmeye çalışıyor uyumayacak belli
Bende 3 yaşında 1 tane var, bu ikinci bebe olacak. Kısmet bakalımMecbur canım sabahkiler anca kurumustur hava kapaliydi bugun onları toplayıp yenisini asicam bebis dogunca görürsün ne saatte neler yapcan
Merhaba canım nasılsınIyi geceler
Ben buradayım:)