Sağol canım benim:)Orası muhakkak. Boşuna marifetli hatun demiyorum sana,maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim:)Orası muhakkak. Boşuna marifetli hatun demiyorum sana,maşallah
Birde Kp birşey demiş düşünce ona daha çok güldüm
GerçeklerSağol canım benim:)
Hepimiz maşaallah çok hamaratızGerçekler
ay ne güldüm ya soyliyecegim uyanınca o da güler gözümden yaş geldi valla.
Eşin duymasın
Ne gibi işler:)Ona göre gelelimÜtü ise gelmemYemek yapabilirimBirsürü isim var kalkıp yapacak halim yok niye bana yardıma gelmiyosunuz
Ayy öp benim için ellerinden bende meyveyi falan önden hazırlıyorum koyuyorum reklam çıkınca kaldırıyorum ancaHiç kaçırmıyor,her şeyi bu geceye göre ayarlıyor
Allah vergisi Dur diyemiyoruzHepimiz maşaallah çok hamaratız
Ben ütü yaparımNe gibi işler:)Ona göre gelelimÜtü ise gelmemYemek yapabilirim
Sağolasın canım. Özel kekler yapıyor o da yaaa,çok tatlıAyy öp benim için ellerinden bende meyveyi falan önden hazırlıyorum koyuyorum reklam çıkınca kaldırıyorum anca
Aynen duramıyoruzAllah vergisi Dur diyemiyoruz
Hiç sevmemBen ütü yaparım ☺
Ütü var yıkanmış çamaşır var asilacak hele ufakligin dagittiklari iki adimda bir oyuncak batıyor ayagimiza limonata yapmaya gidiyorumNe gibi işler:)Ona göre gelelimÜtü ise gelmemYemek yapabilirim
Aa ben severim o kırışıklar düzeliyor ya böyle içim bir mutluluk doluyor birde kirlenmiş beyaz yerleri ovalayip fircalayinca aynı mutluluğu yakaliyorumHiç sevmem
Hazır olsun tabi kimsede bişey istemesin herkez kendi alsın alacağını daSağolasın canım. Özel kekler yapıyor o da yaaa,çok tatlı
Aynen duramıyoruz