Hepsi bir günde zor olmuşturBir de anı yazın demiş komik .Bir tane anlattı güldüm o olmaz diyorum güldün ama işte sen diyor
Komiikmiş işte yazsaydınız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi bir günde zor olmuşturBir de anı yazın demiş komik .Bir tane anlattı güldüm o olmaz diyorum güldün ama işte sen diyor
Babanesi denize düşmüş de onu diyorE haklı çocuk
Tillahi almanAlırsın alırsın
O cidden olmazmışBabanesi denize düşmüş de onu diyor
Ertuğrul seyrediyordur belkideynepnaz ödev bitmedi mi:)
Sende izliyor muusn ben hiç izlemedim:)Ertuğrul seyrediyordur belki
Valla gelin yazdırdı olur çocuk anlamadı tabi niye yazamadiginiBabanesi denize düşmüş de onu diyor
İçine içine gülseydin bari Eşin alinmasinBabanesi denize düşmüş de onu diyor
Gercekten öyle sorumluluk istiyor ama elimde değildi neyseki cabuk toparladım :)Aynen ev sahibi yazmayınca herkes dağılıyor:)Orasıda bir sorumluluk kolay gelsin:)
Yok o kadar geçmişten girerim çıkamamGeçmişte biyerlerde ara bul
Aynen öyle olurAma çocuk komik bulmuş ne yapsınValla gelin yazdırdı olur çocuk anlamadı tabi niye yazamadigini
Tabi canım hasta olunca zor:)Gercekten öyle sorumluluk istiyor ama elimde değildi neyseki cabuk toparladım :)
Tesekkur ederim abla ❤
Ben tv izlemiyorum hiç :)Bazen video kanalı var ya,ordan izliyorum aklıma bir şey gelirse. Guldur Guldur mesela. Annem ErtuğrulcuSende izliyor muusn ben hiç izlemedim:)
Bende seni özledim canım görüşemedik kac gündürZipzip- cıııııım özlemişim
Bende kapattım oturuyorum:)Arada dizileri takip ediyorum ama şöyle oturuup kesintisiz izlemiyorumGenelde akşamları pc başında olunca:)Ben tv izlemiyorum hiç :)Bazen video kanalı var ya,ordan izliyorum aklıma bir şey gelirse. Guldur Guldur mesela. Annem Ertuğrulcu
O cidden olmazmış
Hiç sorma yazdirmadim ama gene içinde babanesi olan birseyi yazdı yaz anısıValla gelin yazdırdı olur çocuk anlamadı tabi niye yazamadigini
Uyuyordu valla güldüm rahat rahatİçine içine gülseydin bari Eşin alinmasin
İyi bari,tutmakta zor olurduHiç sorma yazdirmadim ama gene içinde babanesi olan birseyi yazdı yaz anısı ☺
Uyuyordu valla güldüm rahat rahat