En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Ooo benim kocam kek de yapar yemek de tabii babamın damadı babamda baklava börek yapar
Ağlamıyorum ,gözüme toz kaçtı
Başka artıları vardır adamı o kadar yerden yere vurmayalım:)
Bir düşüneyim ney var ney var ney vaaaarrr,hatırlamıyorum ki
Hah tamam Mesela evin eksiğini ,alışverişini benden çok o halleder.Kilere bakar yağ ne kadar,çay şeker ,deterjan ne kadar kalmış,eksileni alır ,mangal işlerini yapar (yapacak tabii bir de onuda mı ben yapacağım)Hiç fatura ödemeye karışmam,kendi halleder fatura işlerini.Başka başka başkaaaaa.Çocuklarına çok düşkündür.Bir de sağolsun benden önce yatar,nete rahat rahat girerim

Yok canım biz artık memlekete gitmek istiyoruz ama göndermiyorlar.Yoksa görev süremiz doldu.Memlekete yakın ama Ağustos'tan beri gitmedim:)
Çoluk çocuk olunca ha deyince gidilmiyor abla aman Doğuya filan göndermesinler de Antep de iyidir vallah kardan buzda. Biyerlerimiz donuyordu

Özellikle net kısmı çok iyiymiş

Oo maşallah daha napsın canım adam

Çoluk çocuk olunca ha deyince gidilmiyor abla aman Doğuya filan göndermesinler de Antep de iyidir vallah kardan buzda. Biyerlerimiz donuyordu
Biz doğu görevimizi yaptık canım:)Eşim 23 yıllık memur:)Eskiyiz emekliliği geldi:)Çocuklar küçük ondan çalışacak:)

Benden önce yatması dışında hepsi aynı:)Sabah erkende kalksa oturuyor:)Bu yıl bazen ben erken yatıyorum:)

Biz doğu görevimizi yaptık canım:)Eşim 23 yıllık memur:)Eskiyiz emekliliği geldi:)Çocuklar küçük ondan çalışacak:)
Yavv bırakın abimi emekli olsun ya .hayat şartları doğu 2 ye çıktı ya abla tekrar geldi bizim eski memurlar çoğu yolluk alıp emekli oldu hatta

Yavv bırakın abimi emekli olsun ya .hayat şartları doğu 2 ye çıktı ya abla tekrar geldi bizim eski memurlar çoğu yolluk alıp emekli oldu hatta
Biz iki doğu yaptık canım:)Bizim geldiğimiz yer 4 yılllıktı biz 9 yıl kaldık:)Öyle olunca 2 sayıldı.Tekrar sıra 6-7 yıl sonra geliyormuş:)Canım 3 çocuk var daha küçükler bu devirde emekli olunur mu:)

Süper çok şanslısınız öyleyse biZ de 2. Ye dilekçe verdik verdiğimiz yıl süreler arttı iple yaptılar bomboşuma 3 yıllık yerde 5yılnkaldık nasip kısmet . Tuzu kuru olanlar olur abla senin benim gibi garibanların kocişi çalışır

Hakkımızda hayırlıısı canımCanları sağolsun gerisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…