deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.701 -VUSLAT- .!.: İponhe kimlerde varsa katılmasın onlar Genişletmek için tıkla... Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? Nevreste .!.: Peki siz ne istiyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... 1.olmak Nevreste .!.: Merhaba hoşgeldinizÇok az yiyeceğiz söz veriyoruzİyiyim çok şükür siz nasılsınız Genişletmek için tıkla... Kendi adına söz ver minik meleklerim .!.: Daha yaşım 29 sen NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ye ve deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ve @Jenna16 ve HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablaya ne demek istiyorsun Genişletmek için tıkla... Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun minik meleklerim .!.: Eki Görüntüle 2253402 @Canfeb gel senin için :)) Genişletmek için tıkla... Hain domdom Nevreste .!.: @deynepnaz yeşil örtü ile ikinci oldu ,Kazen'in örtü bile görünmüyor.Var mı oda bilinmiyor Genişletmek için tıkla... Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? HanimKelesimiGetir .!.: En cabbarı buldum deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. nasılsa okuya okuya geliyor Genişletmek için tıkla... Cabbarım di mi ıh hıh kukrim27 .!.: O okur beğenir gider Genişletmek için tıkla... Geldim işte burdayım
-VUSLAT- .!.: İponhe kimlerde varsa katılmasın onlar Genişletmek için tıkla... Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? Nevreste .!.: Peki siz ne istiyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... 1.olmak Nevreste .!.: Merhaba hoşgeldinizÇok az yiyeceğiz söz veriyoruzİyiyim çok şükür siz nasılsınız Genişletmek için tıkla... Kendi adına söz ver minik meleklerim .!.: Daha yaşım 29 sen NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ye ve deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ve @Jenna16 ve HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablaya ne demek istiyorsun Genişletmek için tıkla... Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun minik meleklerim .!.: Eki Görüntüle 2253402 @Canfeb gel senin için :)) Genişletmek için tıkla... Hain domdom Nevreste .!.: @deynepnaz yeşil örtü ile ikinci oldu ,Kazen'in örtü bile görünmüyor.Var mı oda bilinmiyor Genişletmek için tıkla... Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? HanimKelesimiGetir .!.: En cabbarı buldum deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. nasılsa okuya okuya geliyor Genişletmek için tıkla... Cabbarım di mi ıh hıh kukrim27 .!.: O okur beğenir gider Genişletmek için tıkla... Geldim işte burdayım
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.139 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.702 Canfeb .!.: YEMEK karistiriken boş durmuyorum Genişletmek için tıkla... Valla bravo sana kukrim27 .!.: O okur beğenir gider Genişletmek için tıkla... Burda şimdilik deynepnaz .!.: Oku oku bitmiyordu 250.sayfaya gelmişti deynepceğizHay sizin çenenize diyorduOkumasam mı acaba diyoru ama merak ta ediyorduneyseydi devam etsin okumayaydı Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: Yoruldum okumaktan ,gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... O kadar sayfa okursan olacağı bu işte
Canfeb .!.: YEMEK karistiriken boş durmuyorum Genişletmek için tıkla... Valla bravo sana kukrim27 .!.: O okur beğenir gider Genişletmek için tıkla... Burda şimdilik deynepnaz .!.: Oku oku bitmiyordu 250.sayfaya gelmişti deynepceğizHay sizin çenenize diyorduOkumasam mı acaba diyoru ama merak ta ediyorduneyseydi devam etsin okumayaydı Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: Yoruldum okumaktan ,gidiyorum ben Genişletmek için tıkla... O kadar sayfa okursan olacağı bu işte
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.703 HanimKelesimiGetir .!.: Zipzip- nasıl oldun fıstığım düzeldinmi biraz. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Nevreste .!.: Zipzip- canımın içi nasılsın Genişletmek için tıkla... Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤
HanimKelesimiGetir .!.: Zipzip- nasıl oldun fıstığım düzeldinmi biraz. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Nevreste .!.: Zipzip- canımın içi nasılsın Genişletmek için tıkla... Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.139 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.704 deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Yessss yesssss direk dalıyorsun nasılsa
deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Yessss yesssss direk dalıyorsun nasılsa
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.705 NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. alıntılamayı unutmuşum ,kızların doğum günü kutlu olsun.Allah bahtlarını açık etsin.
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. alıntılamayı unutmuşum ,kızların doğum günü kutlu olsun.Allah bahtlarını açık etsin.
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.139 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.706 Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤ Genişletmek için tıkla... Göremeynce merak ettim seni nasıl oldun diye.
Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤ Genişletmek için tıkla... Göremeynce merak ettim seni nasıl oldun diye.
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.707 HanimKelesimiGetir .!.: Yessss yesssss direk dalıyorsun nasılsa Genişletmek için tıkla... Dalınacak kişi mi var dalalım
HanimKelesimiGetir .!.: Yessss yesssss direk dalıyorsun nasılsa Genişletmek için tıkla... Dalınacak kişi mi var dalalım
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.708 minik meleklerim .!.: Zipzip- bugün göremedim seni :// Genişletmek için tıkla... Cook Telefona bakamadım canım dinleniyorum sadece okudum arada
minik meleklerim .!.: Zipzip- bugün göremedim seni :// Genişletmek için tıkla... Cook Telefona bakamadım canım dinleniyorum sadece okudum arada
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.139 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.709 deynepnaz .!.: Dalınacak kişi mi var dalalım Genişletmek için tıkla... Şu anda yok asayiş berkemal şimdilik
deynepnaz .!.: Dalınacak kişi mi var dalalım Genişletmek için tıkla... Şu anda yok asayiş berkemal şimdilik
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.710 deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Hosgelmisin
deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Hosgelmisin
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.711 HanimKelesimiGetir .!.: Göremeynce merak ettim seni nasıl oldun diye. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ablacım uyudum biraz iyi geldi
HanimKelesimiGetir .!.: Göremeynce merak ettim seni nasıl oldun diye. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ablacım uyudum biraz iyi geldi
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.712 Zipzip- .!.: Cook Telefona bakamadım canım dinleniyorum sadece okudum arada Genişletmek için tıkla... Kankicim nasıl oldun bugün daha iyimisin
Zipzip- .!.: Cook Telefona bakamadım canım dinleniyorum sadece okudum arada Genişletmek için tıkla... Kankicim nasıl oldun bugün daha iyimisin
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.139 1.423 60 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.713 Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım uyudum biraz iyi geldi Genişletmek için tıkla... Dinlendin en azından
Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım uyudum biraz iyi geldi Genişletmek için tıkla... Dinlendin en azından
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.714 kukrim27 .!.: Kankicim nasıl oldun bugün daha iyimisin Genişletmek için tıkla... Daha iyiyim kankicim sen nasılsın
kukrim27 .!.: Kankicim nasıl oldun bugün daha iyimisin Genişletmek için tıkla... Daha iyiyim kankicim sen nasılsın
Zipzip- Nirvana Pro Üye 8 Eylül 2016 103.197 437.824 898 35 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.715 HanimKelesimiGetir .!.: Dinlendin en azından Genişletmek için tıkla... Valla güzel dinlendim abla
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.991 607.684 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.716 Canfeb .!.: Beni mi kib ledin sen miniiiiiik Genişletmek için tıkla... Seni kiblemiş
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.991 607.684 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.717 kukrim27 .!.: Hiç girmem o muhabbete sinirlerimi hoplatmam boş yere Genişletmek için tıkla... Bende girmem:)
kukrim27 .!.: Hiç girmem o muhabbete sinirlerimi hoplatmam boş yere Genişletmek için tıkla... Bende girmem:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.991 607.684 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.718 Canfeb .!.: Napsam yazmasammiki Genişletmek için tıkla... Elimizden kurtulamazsın:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.991 607.684 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.719 deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Sizde yemeyin söz verdim:) Evet 2.lik için yeşil örtü lazım
deynepnaz .!.: Keklerde eşimin teliyle çekmiştim ,yine onunla mı çeksem acaba ? 1.olmak Kendi adına söz ver Yani sen kendinin genç olduğunu bizim yaşlı olduğumuzu mu söylüyorsun Hain domdom Yani yeşil örtü kullanma 1.olmak istiyorsan, yeşil seni 2.yapıyor mu demek istiyorsun ? Cabbarım di mi ıh hıh Geldim işte burdayım Genişletmek için tıkla... Sizde yemeyin söz verdim:) Evet 2.lik için yeşil örtü lazım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.991 607.684 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.720 Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤ Genişletmek için tıkla... İyi maşaallah iyiyim çok şükür
Zipzip- .!.: Tesekkur ederim ablacım daha iyiyim ❤ Düne göre daha iyiyim abla sen nasılsın ❤ Genişletmek için tıkla... İyi maşaallah iyiyim çok şükür