- 22 Temmuz 2017
- 43.936
- 130.591
Gelmiş geçmiş olsun inşallahAnjiyo olmuştu 1 damar açıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmiş geçmiş olsun inşallahAnjiyo olmuştu 1 damar açıldı
Gelmiş geçmiş olsun inşallah ❤
Ne kadar istiyorsun abla hemen yatırayım hesabınaAz versene
Aaa ama daha yeni başladın yok öyle hemen kaytarmakBoyumun ölçüsünü aldım bu sefer :/ Bu kadar düşük beklemiyordum
Tamam, 10 kuruş sana, 10 kuruş Hanım ablaya, 12 kuruş da banaPaylaşalım mı ?
Sabancılardan Vuslat
Çok şükür iyiyim canım benim, sen nasılsınNasılsın Vuslatım
Şükür canım hamdolsun, ancak eve geldimÇok şükür iyiyim canım benim, sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım❤ Ne işindeydin canım senŞükür canım hamdolsun, ancak eve geldim
Hayırlı akşamlar minnoşumHayırlı akşamlar
Ramazan sofralarını somuşsunuz.
Geçtiğimiz yıllarda bana sorulmuyordu.Zaten bana sorulmasına daha yeni başladık sanırım daha 1 yıl olmadı.O konu belli değil netleşince bilgi veririm.
Geçen yıl
1 çorba
1 ana yemek
1 tatlı yapılıyordu ve onlardan başka ne isterseniz masaya ekleyip sofranızı ve o 3 tarifi detayları ile paylaşıyordunuz.Bu yıl kesin yine öyle olur yani 3 tarif ve sofra diyelim:)
3 tarif korkuttu mu:)Hayırlı akşamlar minnoşum
Benim kesinleşti katılmıcam
Aynen3 tarif korkuttu mu:)
Ne kadar istiyorsun abla hemen yatırayım hesabına
Aaa ama daha yeni başladın yok öyle hemen kaytarmak
Tamam, 10 kuruş sana, 10 kuruş Hanım ablaya, 12 kuruş da bana
Hayırlısı tatlıyı akşamdan yaparsın gerisi kolay:)
Bari bir sakız parası kalsaydı abla Bu arada sakız kaç lira ki, en son aldığımda 10 kuruştuHepiciğini
Bu sefer bende varımHayırlı akşamlar
Ramazan sofralarını somuşsunuz.
Geçtiğimiz yıllarda bana sorulmuyordu.Zaten bana sorulmasına daha yeni başladık sanırım daha 1 yıl olmadı.O konu belli değil netleşince bilgi veririm.
Geçen yıl
1 çorba
1 ana yemek
1 tatlı yapılıyordu ve onlardan başka ne isterseniz masaya ekleyip sofranızı ve o 3 tarifi detayları ile paylaşıyordunuz.Bu yıl kesin yine öyle olur yani 3 tarif ve sofra diyelim:)
Yok canım ben yenilere yer vereyim bu sefer Korktuğumdan değil yaniHayırlısı tatlıyı akşamdan yaparsın gerisi kolay:)
Bari bir sakız parası kalsaydı abla Bu arada sakız kaç lira ki, en son aldığımda 10 kuruştu
Amin canım, cümlemize inşallahAllah kolaylık versin canım❤ Ne işindeydin canım sen
Tamam inşaallah bekliyorum:)Bu sefer bende varım