- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Gururum engel oldu gitme kal diyemedimGitme,sana muhtacim. Gözümde nursun,basimda tacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gururum engel oldu gitme kal diyemedimGitme,sana muhtacim. Gözümde nursun,basimda tacim
Hoşgeldiniz, sohbete dahil olun siz de❤Herkese selamlar arada bakıyorum neşenize sohbetlerinize hayranım vallahi süpersiniz :) bi selam vereyim dedim
Beni kimse sevmesin zaten :/Herkes duysun dağılın burdan (@HanimKelesimiGetir in corc u smile)
Beni seviyor sadece beni en çok beni
Mutfakta iyiysen bir rakip olabilirisnTesekkurler ♥☺
Seni susturmak için dedi, aslında en çok beni seviyorHerkes duysun dağılın burdan (@HanimKelesimiGetir in corc u smile)
Sessiz söyle duymasınlarHerkes duysun dağılın burdan (@HanimKelesimiGetir in corc u smile)
Dur gitme dur ne olur gidersen sonum olurBölümün EDİTOR u bile beni sevmiyor ben gidiyorum ...!!!
Biri dur gitme desinn beeaaaaa
Hamile olunca yemek bölümüne pek bakmıyorum malum herseyden canım cekiyor çok tesekkur ederim arada ugrarımHoşgeldiniz, sohbete dahil olun siz de❤
Hosbuldum ☺
Azarı yiyecekler illakiİçleri rahat etmiyor
Her zaman gelin bekleriz sohbetimize sizde katılın beraber şenlenelim:)Herkese selamlar arada bakıyorum neşenize sohbetlerinize hayranım vallahi süpersiniz :) bi selam vereyim dedim
Ayyy yok hiç iyi degilim yasayacak kadar yapıyorum diyelimMutfakta iyiysen bir rakip olabilirisn
Ben seni çok seviyorumBeni kimse sevmesin zaten :/
Ben seviyorum balımBeni kimse sevmesin zaten :/
Tesekkur ederim :)Her zaman gelin bekleriz sohbetimize sizde katılın beraber şenlenelim:)
Aynen öyleAzarı yiyecekler illaki
Tatlı kalplim,ben de seni seviyorumBen seviyorum balım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHamile olunca yemek bölümüne pek bakmıyorum malum herseyden canım cekiyor çok tesekkur ederim arada ugrarım ♥
Öhö öhöTatlı kalplim,ben de seni seviyorum ♥
Çok tesekkur ederim amin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah