- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Hayır ben sadece sana yaşlı dedim hihCanfeb bana yaşlı dedi dolaylı yoldan size daha yaşlı dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ben sadece sana yaşlı dedim hihCanfeb bana yaşlı dedi dolaylı yoldan size daha yaşlı dedi
Bende bendeNe güzel:) Ben de küçükken hep folklor ekiplerindeydim:))
Evet çok guzellerdi. Ne güzel ben hiç gidemezdim folklore içimde ukde kalmıştı çocuklarımda görüyorum çok şükür Allah aNe güzel:) Ben de küçükken hep folklor ekiplerindeydim:))
Abla sen hepimizi cebinden çıkarırsinBen yaşlıyım kabul ediyorum
Evet banlanmış:)Tontrikomu gitmiş yoksa
Hadi şimdi çevirmeAbla sen hepimizi cebinden çıkarırsin
Kim onlar bakayim göster ufureyim suratları aYorgunum abla yakın çevremde problem yok ama insanları anlamıyorum:)Biraz kafayı takıyorum.Aslında yakın olmadığın insanları pek takmam ama takıyorum:)
Canım yoğurdu çok az sulandırıp bir su bardağı ekleyebilirsin:) Ben de arada süt yerşne yoğurt kullanıyorum sade keklerde:)Kizlar tam kek yapmaya kalktim sut yok, yogurtla yaptiginiz bir kek tarifi varsa acil verebilir misiniz. Ya da soyle diyim 3 yumurtayla yapiyorum keki ne kadar yogurt eklesem yeter.
Geceden sabaha ne yaptı bu kizEvet banlanmış:)
Sağol canımsın
Amin Kız yerim seni ben
Senin yerin ayrı minnoşum Yerin sağlam🗝
Ben daha içiyim ama demi
Makarinam la birinci olacam mantilari catlaticamHırs yaptık makarnacilar olarak kimse tenezzül etmiyor
Siyasete dalmış: )Geceden sabaha ne yaptı bu kiz
Oluyor mu abla boyle. Limon kabugu ve az tarcin aticam sadece. Ayran gibi mi olsun yogurt♀Canım yoğurdu çok az sulandırıp bir su bardağı ekleyebilirsin:) Ben de arada süt yerşne yoğurt kullanıyorum sade keklerde:)
Geceden sabaha ne yaptı bu kiz
Tamam kefilim sensin ama abla ona göre
Canım ben hep latarim yoğurt süt yokken aynı malzemeye bir bardakOluyor mu abla boyle. Limon kabugu ve az tarcin aticam sadece. Ayran gibi mi olsun yogurt
Sen de benim❤❤Sağol canımsın
Oluyor canım, yok çok ayran gibi yapma katılığını aç sadece:)Oluyor mu abla boyle. Limon kabugu ve az tarcin aticam sadece. Ayran gibi mi olsun yogurt