- 24 Eylül 2018
- 98.558
- 295.041
- 698
Eve servis yapsın ya daAynen girince kucağımda dolu yumakla çıkıyorum her seferinde Dedim sen bana şu rafı olduğu gibi ver götüreyim eve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve servis yapsın ya daAynen girince kucağımda dolu yumakla çıkıyorum her seferinde Dedim sen bana şu rafı olduğu gibi ver götüreyim eve
Siyasetten mi gitti TontiAyıptır söylemesi siyasi suçlulara sempatim var içimdeki anarşik ateş sönmüyor
Senin yün rafın var kadınınkine niye göz dikiyosunAynen girince kucağımda dolu yumakla çıkıyorum her seferinde Dedim sen bana şu rafı olduğu gibi ver götüreyim eve
Evet, muhtemelen, yani umarım, inşaAllah öyledirSiyasetten mi gitti Tonti
O hep ondan gidiyorSiyasetten mi gitti Tonti
7 kişi boğaya girmiş gibi,2 kişi haluja girmiş
Güzel fikir Sorayım kargo yapıyor muEve servis yapsın ya da
Benim ki küçükSenin yün rafın var kadınınkine niye göz dikiyosun
Balik çorbası efsaneMamalarda balık çorbası burda halujj
(Her ne kadar ikisinede oy vermesemde)
Sonradan favorilerim oldular
Girdinmi böyle çifter çifter gireceksin7 kişi boğaya girmiş gibi,2 kişi haluja girmiş
Allah bereket versin yeter
Güzel fikir Sorayım kargo yapıyor mu
Benim ki küçük
Senin gibi müşteri bulmuş,yoksa da yapsın
Güzel fikir Sorayım kargo yapıyor mu
Benim ki küçük
Evet, muhtemelen, yani umarım, inşaAllah öyledir
Daha önce bir kaç kere baktım, sinirlerim bozuldu daha da bakmadımO hep ondan gidiyor
O değilde iyiki makarna pastasını bırakmışım az oy aldı yüzüne söylemek gibi olmasınBalik çorbası efsane
allahım şımarttınız beni teveccühünüz efenimhem pro hem güzel hem azimli hem istikrarlı
Haklisin ,oynadın mı büyük oynayacaksınGirdinmi böyle çifter çifter gireceksin
Hissettin de biraktin değil mi ?Belki ben güzel yapamadım diye patladıO değilde iyiki makarna pastasını bırakmışım az oy aldı yüzüne söylemek gibi olmasın
Görünce dayanamıyor insan en iyisi hiç bulaşmamakDaha önce bir kaç kere baktım, sinirlerim bozuldu daha da bakmadım
Çok şükürAllah bereket versin yeter
Demi yani Dükkandakiler yetmiyor üstüne bir de sipariş veriyorumSenin gibi müşteri bulmuş,yoksa da yapsın
Niye dilimlemedin yoksa dilimledinde dağıldımıHissettin de biraktin değil mi ?Belki ben güzel yapamadım diye patladı
Tutamam kendimi diye apolitik takiliyorumDaha önce bir kaç kere baktım, sinirlerim bozuldu daha da bakmadım