- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
TamamBende salı diyodum önce sen yap görelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamBende salı diyodum önce sen yap görelim
Yok canım yapamıyorum artık ordakilerinde hakkına girmiyim kaptandan izin bekliyorumNiye ki hamile misin yoksa
Ne yapcan nasil suncan kulağıma soylesene
Anket ile seceriz:)Nevreste nevo bu sefer de 2 oy mu olacak yine
Yarın acılacak diye bekliyordum geldim acılmıs :))Anket ile seceriz:)
İy canım sen nasılsınNassin kuzu?
Hmm anladım canımYok canım yapamıyorum artık ordakilerinde hakkına girmiyim kaptandan izin bekliyorum
Buluruz işlerimi toplamayım bakayım.Yarın acılacak diye bekliyordum geldim acılmıs :))
Tarif kaldı mı bana :))
Ben elimi eteğimi çektim canım sizlere devrettim başarılar diliyorum hepinizeHannaz abla bugün ku konuna denk gelmiştim o konu üzerine makarnalar açıldı sende gelsene
Benim de nihahahahahahahaCok pis sunum fikirlerim var yinesali gunu yaparim buyuk ihtimal
Tamam bekliyorum:))Buluruz işlerimi toplamayım bakayım.
Bak beni gaza getirmeyinBenim de nihahahahahahaha
Bu sefer birinciligi sana yedirmemBenim de nihahahahahahaha
İkinciliği demek istedin galiba , Kazen emmi yine katılıyormuşBu sefer birinciligi sana yedirmem
Benim de nihahahahahahaha
Sizin emeklilik vakti gelmedimiBak beni gaza getirmeyin
Yok primimiz dolmadı, 3 madalya şartı varSizin emeklilik vakti gelmedimi
Niye canım Bu sefer de gol olmazsa ben de jübilemi yapıcam 25e tamamlamış olurumTeşekkür ediyorum kızlar, ben artık izleyici olarak ve muhabbete geleceğim. Sizlerin şimdiden ellerinize sağlık ❤
Meydan sizin diye yazmıştıİkinciliği demek istedin galiba , Kazen emmi yine katılıyormuş