- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Yooo yooo yooo Yine mi katiliyormuş gerçekten ?İkinciliği demek istedin galiba , Kazen emmi yine katılıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo yooo yooo Yine mi katiliyormuş gerçekten ?İkinciliği demek istedin galiba , Kazen emmi yine katılıyormuş
Ooo maşallahNiye canım Bu sefer de gol olmazsa ben de jübilemi yapıcam 25e tamamlamış olurum
En son şerbetli ler mesajına baksana, makarnalar da varım yazdıMeydan sizin diye yazmıştı
Sordular katılmayacam dediYooo yooo yooo Yine mi katiliyormuş gerçekten ?
Ooo maşallah
Bu aralar işimin en yoğun ve en yorgun zamanları başladı. Haftasonları da hiç evde değilim canım, fırsatım olmuyor maalesef.Niye canım Bu sefer de gol olmazsa ben de jübilemi yapıcam 25e tamamlamış olurum
Hayrımıza olurSordular katılmayacam dedi
En son şerbetli ler mesajına baksana, makarnalar da varım yazdı
Ohoo gitti oylar yineEn son şerbetli ler mesajına baksana, makarnalar da varım yazdı
Ohoo gitti oylar yine
Allah kolaylık versin canım❤ O zaman yoğunluğun bitince katılırsın yineBu aralar işimin en yoğun ve en yorgun zamanları başladı. Haftasonları da hiç evde değilim canım, fırsatım olmuyor maalesef.
Fırsat buldukça muhabbete geliyorum, onda bile fazla kalamıyorum
Tam tersi daha çok oylar geliyor, 4 bildirim oldu, çoğaldı oylarımızOhoo gitti oylar yine
Avucumuzu yalıcaz yine
Şerbetli tatlılara makarnaya da katılsam demiş nasıl çekiliyorduk yarışmadanHayrımıza olur
Bence deAvucumuzu yalıcaz yine
Ne anlamı var Kazen'e gidiyor oylarTam tersi daha çok oylar geliyor, 4 bildirim oldu, çoğaldı oylarımız
İnşallah canım benim, Aralık ayı gibi dönerim sahalara sanırımAllah kolaylık versin canım❤ O zaman yoğunluğun bitince katılırsın yine
Burada sigara içmek yasak
Daha tencere takimi kazanacagizsen tencereyi kazandin mi daha once deyno?Yok primimiz dolmadı, 3 madalya şartı var
Çıkışlar sağdan Ama ben yenilen pehlivan olarak devam mı etsem diyorumŞerbetli tatlılara makarnaya da katılsam demiş nasıl çekiliyorduk yarışmadan