• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Başarılı olmak beğenilmek tabi ki güzel ama önemli olan benim için burda tanıştığım kurduğum arkadaşlıklar valla sohbetiniz için kaldım tarif iddialı olmasada katılıyorum sizleri seviyorum çünkü :KK60::KK200:
En güzeli, bende burada çoook mutluyum :KK37: yarışma bahane hanımlar şahane:68:

En güzeli, bende burada çoook mutluyum :KK37: yarışma bahane hanımlar şahane:KK68:
Aynen öyle canısı sen etiketlemistin ilk yarışmaya beni sağolasın gel sarilacam :KK74:

İyiyim balkuşum teşekkür ederim 😍 sen nasılsın ? Eşim de hala evde dinlenmede ama çok daha iyi canım çok sağol 😘🤗
Bende iyiyim çok şükür canım 😍.Sevindim Allah saglikdan ayirmasin kimseyi 🙏

Başarılı olmak beğenilmek tabi ki güzel ama önemli olan benim için burda tanıştığım kurduğum arkadaşlıklar valla sohbetiniz için kaldım tarif iddialı olmasada katılıyorum sizleri seviyorum çünkü :KK60::KK200:
Ben kaç senedir olamıyorum 1. ama yine ısrarla katılıyorum😅😅 Neden çünkü, eğlence var, sohbet var😍😍

Back