- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Yok ebesinin çorabıDeynep gerçek yaşını söylemiyor mu acaba, 50 küsür falan mı
40 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ebesinin çorabıDeynep gerçek yaşını söylemiyor mu acaba, 50 küsür falan mı
Nasılsın kuzum eşin nasıl olduEvet ya 25 i attım farkedilmez sandım ama çoğu kişi sordu ,olmuşken tam olsun dedim profili de değiştim
Kaçırdım 1 oy fark vardı en son şimdi 3 oy
Ben farketmedim 25in gittiğiniEvet ya 25 i attım farkedilmez sandım ama çoğu kişi sordu ,olmuşken tam olsun dedim profili de değiştim
Yok ebesinin çorabı
40 oldum
Estağfirullah bir tek sen değilsin çok kişi söyleyince sinirim bozuldu yalan değil
Kısmet değilmiş deriz napalummBi sey dicem ya 2 yarismada da birinciligi kacirirsa pabuc ne olacuu
En güzeli, bende burada çoook mutluyum yarışma bahane hanımlar şahaneBaşarılı olmak beğenilmek tabi ki güzel ama önemli olan benim için burda tanıştığım kurduğum arkadaşlıklar valla sohbetiniz için kaldım tarif iddialı olmasada katılıyorum sizleri seviyorum çünkü
İyiyim balkuşum teşekkür ederim sen nasılsın ? Eşim de hala evde dinlenmede ama çok daha iyi canım çok sağolNasılsın kuzum eşin nasıl oldu
Aynen öyle canısı sen etiketlemistin ilk yarışmaya beni sağolasın gel sarilacamEn güzeli, bende burada çoook mutluyum yarışma bahane hanımlar şahane
Uygun olabilirAbla diyelim o zaman biz
Bende iyiyim çok şükür canım .Sevindim Allah saglikdan ayirmasin kimseyiİyiyim balkuşum teşekkür ederim sen nasılsın ? Eşim de hala evde dinlenmede ama çok daha iyi canım çok sağol
Ben kaç senedir olamıyorum 1. ama yine ısrarla katılıyorum Neden çünkü, eğlence var, sohbet varBaşarılı olmak beğenilmek tabi ki güzel ama önemli olan benim için burda tanıştığım kurduğum arkadaşlıklar valla sohbetiniz için kaldım tarif iddialı olmasada katılıyorum sizleri seviyorum çünkü
Bi ara berabereydiKaçırdım 1 oy fark vardı en son şimdi 3 oy
Zaten kendi hatam yüzünden plakalıydımBen farketmedim 25in gittiğini
Aynen vallaBen kaç senedir olamıyorum 1. ama yine ısrarla katılıyorum Neden çünkü, eğlence var, sohbet var
Amiiin canımBende iyiyim çok şükür canım .Sevindim Allah saglikdan ayirmasin kimseyi