• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Cevap veriyorum,şok :rolleyes:
Neden öyle diyorsunuz ya ilk kez iki yarışmaya Birsen katılıyorum ve ikisinde de zirveyi zorluyorum gayet başarılı bence ikinci yada üçüncülük beklediğimi söylemiştim defalarca üstelik .herkese iyi geceler.

Neden öyle diyorsunuz ya ilk kez iki yarışmaya Birsen katılıyorum ve ikisinde de zirveyi zorluyorum gayet başarılı bence ikinci yada üçüncülük beklediğimi söylemiştim defalarca üstelik .herkese iyi geceler.
Takılıyoruz canım,alındın mı?Ben şaka yapmam bir daha sana. Kusura bakma
.Bilemedim.

Kiz gel buraya:70:saka yaptim ya ben:70:tabi ki basarilisin hep bana mi yapacaklardi bi kere de ben yapayim dedim:70:

Ne oldu ya şaka yapıyorlar takma bu kadar gel buraya:KK4:

Back