- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
- 248
ooooooof benimde bgn geldi kırmızılar birlikte kızardık desene millet yeni yıla kırmızı giyerek girer dün giymemiştim senmisin giymeyen al işte dedi :) anlıycanız leylek amca gene uğramadı bana
hayırlısı olsun canım....çalısmalar devaminş bebişin kısa zamanda gelir
canım allah yardımcımız olsun zor bir durum bende aynıyım herşeyin hayırlısı:)leylek amca bu ay evimin üstünde çok alçaktan uçuyo sanki ha kondu ha konacak hadi gariii leylek amca getir mucizemi :)
o leylek amcanin agzini burnunu kurucam ben hele bur goreyim onnuuuuu
canım allah yardımcımız olsun zor bir durum bende aynıyım herşeyin hayırlısı:)
o leylek amcanin agzini burnunu kurucam ben hele bur goreyim onnuuuuu
bananeee adam gibi banada ugradaydi dovuceeeem onu tuylerini tek tek yolucaaam....
kızlarrrr napıyonuz sebuş,hilal benim batım dündü bugünde adet olmadım yarın test yapıcam bakalım inşlh çıkar yaaaa sizlerde durumlar nasıl
bananeee adam gibi banada ugradaydi dovuceeeem onu tuylerini tek tek yolucaaam....
Seherim iyiyim canim sen nasilsin.... insaallah mutlu haberlerini aliriiiz
ahaaaaaandaaaaa kız yap hemen sonra da bize yaz merak ederim ben biz de napak sürünüyoz burlarda kadının biri de bana ve leyleğime sarıyo bana test yap baskısı leyleğime uğramadın baskısı :)
aaa yapar tabi o kadincagiz kendisine yapilan baskilari tripleri unutmamis .... o gun yaptigi test yuzunden ne kadar cok aglamis haberiniz varmi sebus haaaniiimmm
vallahi ben daha adetliyim bitsin oruca basliycam sonrasi ALLAH KERIM caliscaz elbet durmak yok yola devaam
o kadının biri hilal olmasınçalışıyonuzmu batmı bekliyonuz nöööörüyonuz bi diyin hele
affetmemek ne haddime aslinda bizler burbirimiz icin soyluyoruz ne soyluyorsak kizsakta uzulsekde bazi gercekleri gormemiz lazim... birbirimize olan destek daim olsun ....
ben en son 2011 de yaptırdım karısık bnim durum biraz :)amin canım amin inşallah senin bat nezaman benim daha var 26 ocak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?