• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leylek amcaaaaaaaaaaaaa

Gobegimin kenarlarında batmalar oluyor bide göbek altımda kaaikta ağrılar var akintimda var bunlar neye işaret

batmalar falan gebelik belirtisi diyolar ama akıntı hakkında bi bilgim yok açıkcası anacım hiç gebe kalamadımki hani kelin ilacı olsa kendi başına sürcek hesabı ne söylesem bilemedimki canım :)

full ssk,yemek artı konaklama,getirdiği her bebek başına prim,yeni yıla girmeden olumlu haber alınması halinde yılbaşına özel teşvik paketi (gaga ve tüy bakımı tüylere boya, fön,pedikür) verilir ilgilenenlerin gagalaması rica olunur..... gel artık leylek amca bak sana ne imkanlar sunuyorum getir artık bebeğimiii......

İLK okumaya başladığımda tüp bebek merkezi reklamı sandım :D :D :27: güzel isim bulmuşlar diyodum :D :9:

batmalar falan gebelik belirtisi diyolar ama akıntı hakkında bi bilgim yok açıkcası anacım hiç gebe kalamadımki hani kelin ilacı olsa kendi başına sürcek hesabı ne söylesem bilemedimki canım :)

Ayy ınss yaa cook istiyorum ınş sende bende burdaki bütün isteyenler hamile kalır

:1::1:kızlar hepınıze tek tek yazmak ısterdım ama toplucası kolayıma geldı :1::1::1: hepınızın yenı yılını kutluyorum sımdıden sevgı,huzur, saglık mutluluk hepsı yenı yılda sızınle olsun sevdıklerınız daıma yanınızda olsun İNŞAALLAAAAAHHHHH bebeklerımız bıze bu sene gelır herkesın bu yıl ANNE olmasını dilyorum...hepınızı tek tek oper 2013 de baslayan arkadaslıgımızın 2014 de devam etmesını dıler bundan sonrakı gorusmelerımızde hep hamılelıgımızden bahsederız. mucuksss mucukksss :54:

full ssk,yemek artı konaklama,getirdiği her bebek başına prim,yeni yıla girmeden olumlu haber alınması halinde yılbaşına özel teşvik paketi (gaga ve tüy bakımı tüylere boya, fön,pedikür) verilir ilgilenenlerin gagalaması rica olunur..... gel artık leylek amca bak sana ne imkanlar sunuyorum getir artık bebeğimiii......

Cok tatlisiniz :16:
Rabbim aratmadan versin insaAllah..
Bende 06/01'i bekliyorum..
Leylek amca gelecekmi pek umitli degilim ama Rabbim bilir :31:

leylek amca bu ocaktada bana uğramıcak sanırım :) öle hissediorum :) hatta hiç bişiistemiorum her zamnki hallerm bi değişiklik yok genem :):):):):) 5günüm var :)

Son düzenleme:
leylek amcaaaaaaaa bana ugradın mı acaba ugradıysan bir işaret gerek:9:

ayyyyy yarın test yapsam mı yaaaa:18::18:

leylek amca bu ocaktada bana uğramıcak sanırım :) öle hissediorum :) hatta hiç bişiistemiorum her zamnki hallerm bi değişiklik yok genem :):):):):) 5günüm var :)

umarım ugramıstır canım:3: seninde az kalmış..bat ne zaman:34: ne zaman test yapıcaksın

leylek amca bana yılbaşı şakası yaptı ona güvencim sıfır... dün pozitifti bugün negatif pufff :14:

evet arkadaşlar hilalcimin de dediği gibi hepinizin yeni yılını kutluyorum ve tek dileğim var hepimizin bu yeni yılda kucaklarının sağlıklı sıhhatli özürsüz kusursuz tombik mini mini en önemlisi hayırlı bi evlatla dolması.....

evet yeni yıl hediyes, bebiş beklerken saat 12 geçtikten sonra kırmızlar geldi bir dahaki aya artık kısmetse çalışmalara devam hepinize iyi yıllara arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun :9:

evet yeni yıl hediyes, bebiş beklerken saat 12 geçtikten sonra kırmızlar geldi bir dahaki aya artık kısmetse çalışmalara devam hepinize iyi yıllara arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun :9:

ooooooof benimde bgn geldi kırmızılar birlikte kızardık desene millet yeni yıla kırmızı giyerek girer dün giymemiştim senmisin giymeyen al işte dedi :) anlıycanız leylek amca gene uğramadı bana :(

ooooooof benimde bgn geldi kırmızılar birlikte kızardık desene millet yeni yıla kırmızı giyerek girer dün giymemiştim senmisin giymeyen al işte dedi :) anlıycanız leylek amca gene uğramadı bana :([/QUOTE

Gerçekden çok haklısın kuzum tam kırmızı giydik şimdi önümüzdeki ay takibi beraber yapıyoruz ee bu ay full çalışmak lazım canım :1:
ya ben daha 3 ay oldu başlayalı çalışmaya sizin epey olmuş ve her ay hastalandığını görmek Gerçekden kötüymüş Rabbim size tez vakitte evlat versin yaşamayan bilemez karşına geçip takma kafana olur diyenler ne kadar basit geliyor ama yaşayan bilir Gerçekden bende yaşadıkça sizi anlaıyorum

ooooooof benimde bgn geldi kırmızılar birlikte kızardık desene millet yeni yıla kırmızı giyerek girer dün giymemiştim senmisin giymeyen al işte dedi :) anlıycanız leylek amca gene uğramadı bana :([/QUOTE

Gerçekden çok haklısın kuzum tam kırmızı giydik şimdi önümüzdeki ay takibi beraber yapıyoruz ee bu ay full çalışmak lazım canım :1:
ya ben daha 3 ay oldu başlayalı çalışmaya sizin epey olmuş ve her ay hastalandığını görmek Gerçekden kötüymüş Rabbim size tez vakitte evlat versin yaşamayan bilemez karşına geçip takma kafana olur diyenler ne kadar basit geliyor ama yaşayan bilir Gerçekden bende yaşadıkça sizi anlaıyorum

aynen öyle canım ama alıştım artık biliyomusun üzülmemeyi öğrendim sıradan geliyo bişey hissetmiyom geldiğinde.... bu ay soğan kürüne başlıcam 1 kez denemiştim içememiştim ama direnicem çıkarsamda depicem boğazımdan kararlıyım :)

Back