- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımcım ama dur bakalım çıkmadık candan umut kesilmezmiş hem gebelik belirtileriyle aynıymış öyle diyolar seninki tutar belki kendimden çalışmadığım için umudum yok :)
Banada uğraşın su leylek amca catlatma ignesinden sonraki 13 gün bekliyorum umutla Rabbim hepimize yaşarsın bu duyguyu
ayyyyyyy iiinnnşşşşşş canım ya...ama içime umutsuzluk çöktü bilmiyom bakalım...cuma gelen giden olmazsa rahat etcem....seninde ilk bebiş mi olucak eger gelirse
kızlaarrr leylek amcanın gelmesıne taaaam bir bucuk gun kaldı :))))))))))))))) hepınızden hayırlı haberler alırım ınşaALLAH buna bende dahil.....
bi leylek amcadan bende istiyorum hhehhee
kızlaarrr leylek amcanın gelmesıne taaaam bir bucuk gun kaldı :))))))))))))))) hepınızden hayırlı haberler alırım ınşaALLAH buna bende dahil.....
ah keşkeeeeee gelsin artık yaaa hayırlısıyla..... kırmızılar değil ha bebiiiiiiiiiş :)
ah keşkeeeeee gelsin artık yaaa hayırlısıyla..... kırmızılar değil ha bebiiiiiiiiiş :)
amin canım adetin nezaman peki yada belirtilerin varmı....
gelsın artık yaaa yoksa onu furacağuum alnının çatısından ahaaa yeter artık.
Dun kaynanama gıttım balkonda oturuyorduk komsunun gelını geldı ocak ayında evlenmıslerdı sımdı 9 aylık hamıle bu hafta beklıyoruz artık dedı . ayyy ALLAHın gucune gıtmesın arkaya donuk oturuyordum hıc donup bakmadım bıle .... napım elımde degıl eger konusuram sankı bana nıspetmıs gıbı gelıyor sınır olmuyorum ama cok uzuluyorum. herkesde mahallede onu gorunce ay ne zaman gelıcek yok mış mış mış muş muş muş sonra bana donup ALLAH sanada nasıp etsın dıyorlar atıyor benım antenler sınırden aglaya aglaya bır hal oluyorum. o yuzden en ıyısımı o gıbı durumlarda hıc konusmuyorum...ayy artık lacka oldu sınırlerım sebuuuuuuuuuuussssss
Gobegimin kenarlarında batmalar oluyor bide göbek altımda kaaikta ağrılar var akintimda var bunlar neye işaret
canım sinirlerin bozulmuş normal olarak ama daha larç olmaya çalış,dua et bacım inşlh ben öyle dua ediyorum rabbime önce olmayanlara ver sonra bize diye
yumurtluyorsun olabılır mı?
aynen senın dedıklerını uyguluyorum yoksa cıdden artık dayanacak gucum kalmadı dıyorum kendı kendıme ....sus sus nereye kadar alrtık herkesın anlayacagı sekılde konusuyorum kı kımse bana bu konuyla alakalı soru sormasın . sonra eve gelınce ben cekıyorum bu mıgren agrılarını hala kafamda sankı cekıc calısmaları var dan dan dıye bırde ılac ıcmedım ınadımdan :) yava yavas gecıyor.