• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

leylek amcaaaaaaaaaaaaa

ooooooof benimde bgn geldi kırmızılar birlikte kızardık desene millet yeni yıla kırmızı giyerek girer dün giymemiştim senmisin giymeyen al işte dedi :) anlıycanız leylek amca gene uğramadı bana :(

hayırlısı olsun canım....çalısmalar devam:16:inş bebişin kısa zamanda gelir:16:

leylek amca bu ay evimin üstünde çok alçaktan uçuyo sanki ha kondu ha konacak hadi gariii leylek amca getir mucizemi :)

kızlarrrr napıyonuz sebuş,hilal benim batım dündü bugünde adet olmadım yarın test yapıcam bakalım inşlh çıkar yaaaa sizlerde durumlar nasıl

kızlarrrr napıyonuz sebuş,hilal benim batım dündü bugünde adet olmadım yarın test yapıcam bakalım inşlh çıkar yaaaa sizlerde durumlar nasıl

ahaaaaaandaaaaa kız yap hemen sonra da bize yaz merak ederim ben biz de napak sürünüyoz burlarda kadının biri de bana ve leyleğime sarıyo bana test yap baskısı leyleğime uğramadın baskısı :)

bananeee adam gibi banada ugradaydi dovuceeeem onu tuylerini tek tek yolucaaam....

Seherim iyiyim canim sen nasilsin.... insaallah mutlu haberlerini aliriiiz

evet ya yarın inşallah sevindirir bizi belki yolumuzu önce o açar da biz de şevke gelip ardından sapır sapır dökülürüz gebiş gebiş :)

ahaaaaaandaaaaa kız yap hemen sonra da bize yaz merak ederim ben biz de napak sürünüyoz burlarda kadının biri de bana ve leyleğime sarıyo bana test yap baskısı leyleğime uğramadın baskısı :)

o kadının biri hilal olmasın :27: çalışıyonuzmu batmı bekliyonuz nöööörüyonuz bi diyin hele

anaaaaaaaaaaam koca bi taş kafama daaaaaaan dedi yardı ya leee kellemiii :) haklısın aslında canım birazda benim yüzümden oldu çok baskı yaptım sana üzdüm seni affet nolur şimdi sen ne desen haklısın aslında....

tontişlerim ben çıkıyorum kocişim nöbetçiydi bgn yeni geldi onla ilgileneyim biraz yarın görüşürüz öpüyom sizi kocaman

Back