- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
amin canım hepimize uğrasın bence tek benlik olmasın :)
aşk olsun sebus hanım.... benı nıye cagırmıyorsun topiğine kırıldım....
leylek amcaaaaaaaaaaaa canım amcan can amcam kadım Dostum bızım aramıza kımse gıremez sen benııııı ben seni bilirsin. işlerin 2013 de çok yoğundu ayakların yer görmedi olsun canın sağ olsun Rabbim kanatlarına güç kuvvet versin ...benim sana vaad edebileceğim birşeyok param yoğğğ pulum yoğğ oyle ssk falanda yok benim Gönlüm zengin sen bana Rabbimin göndereceği bebeği getirsin bilirim elçiye zeval olmaz senın aracılığınla Rabbimede birşey götür benden;bol DUAlarımı yolluyorum Gönlümdekini yolluyorum bilirim YARADAN ona açılan elleri gönülleri geri çevirmez bilirim o Biz kullanırı çok sever.....yeni yılda kim bebek istiyorsa kim Annelik duygusuyla yanıp tutuşuyorsa Onlara ver ALLAHIM yuvalarına bır huzur bir neşe ver İNŞAALLAH......... bu işler sırayla değil sen en iyisini bilirsin hepimize mucizlererimizi gönder YA RABBİM........AMİN
ha seni unuttum sanma lelek emmi seninde evimde yerin en baş köşede hazır ne zaman istersen gel; başköşe diyorum şimdi olur ya bebeği bacaya bırakırsın ocak ayı üşür Annesinin kuzusu ne olur ne olmaz diyelim ben yenı yıldan ıtıbaren balkon kapımı gecelerı aralık bırakıcam sen usulca giresin bebişimi bırakırsın anlatştık mı