leylek amcaaaaaaaaaaaaa

amin canımcım ama dur bakalım çıkmadık candan umut kesilmezmiş hem gebelik belirtileriyle aynıymış öyle diyolar seninki tutar belki kendimden çalışmadığım için umudum yok :)

ayyyyyyy iiinnnşşşşşş canım ya...ama içime umutsuzluk çöktü bilmiyom bakalım...cuma gelen giden olmazsa rahat etcem....seninde ilk bebiş mi olucak eger gelirse

kızlaarrr leylek amcanın gelmesıne taaaam bir bucuk gun kaldı :))))))))))))))) hepınızden hayırlı haberler alırım ınşaALLAH buna bende dahil.....

kızlaarrr leylek amcanın gelmesıne taaaam bir bucuk gun kaldı :))))))))))))))) hepınızden hayırlı haberler alırım ınşaALLAH buna bende dahil.....

hadi bakalım inşallah bebiş gelir canım benim 2 gün gecikdi sağlık ocağına gittim kan için bi kaç gün daha bekle dedi bende eczaneden aldım yaptım bişey çıkmadı galiba değilim

ah keşkeeeeee gelsin artık yaaa hayırlısıyla..... kırmızılar değil ha bebiiiiiiiiiş :)

gelsın artık yaaa yoksa onu furacağuum alnının çatısından ahaaa yeter artık.
Dun kaynanama gıttım balkonda oturuyorduk komsunun gelını geldı ocak ayında evlenmıslerdı sımdı 9 aylık hamıle bu hafta beklıyoruz artık dedı . ayyy ALLAHın gucune gıtmesın arkaya donuk oturuyordum hıc donup bakmadım bıle .... napım elımde degıl eger konusuram sankı bana nıspetmıs gıbı gelıyor sınır olmuyorum ama cok uzuluyorum. herkesde mahallede onu gorunce ay ne zaman gelıcek yok mış mış mış muş muş muş sonra bana donup ALLAH sanada nasıp etsın dıyorlar atıyor benım antenler sınırden aglaya aglaya bır hal oluyorum. o yuzden en ıyısımı o gıbı durumlarda hıc konusmuyorum...ayy artık lacka oldu sınırlerım sebuuuuuuuuuuussssss

ah keşkeeeeee gelsin artık yaaa hayırlısıyla..... kırmızılar değil ha bebiiiiiiiiiş :)

Dun kaynanama gıttım balkonda oturuyorduk komsunun gelını geldı ocak ayında evlenmıslerdı sımdı 9 aylık hamıle bu hafta beklıyoruz artık dedı . ayyy ALLAHın gucune gıtmesın arkaya donuk oturuyordum hıc donup bakmadım bıle .... napım elımde degıl eger konusuram sankı bana nıspetmıs gıbı gelıyor sınır olmuyorum ama cok uzuluyorum. herkesde mahallede onu gorunce ay ne zaman gelıcek yok mış mış mış muş muş muş sonra bana donup ALLAH sanada nasıp etsın dıyorlar atıyor benım antenler sınırden aglaya aglaya bır hal oluyorum. o yuzden en ıyısımı o gıbı durumlarda hıc konusmuyorum...ayy artık lacka oldu sınırlerım sebuuuuuuuuuuussssss

hııııh en güzelini yapıyosun şekerim çamura taş atıp da yüzüne bulaştırma hiç... en iyisini sen bilirsin sana ne kötü gelir ne iyi gelir sen bilecen dolayısıyla baktın o konularda üzülüyosun hiç muhattap olma üzme artık kendini :)

aynen senın dedıklerını uyguluyorum yoksa cıdden artık dayanacak gucum kalmadı dıyorum kendı kendıme ....sus sus nereye kadar alrtık herkesın anlayacagı sekılde konusuyorum kı kımse bana bu konuyla alakalı soru sormasın . sonra eve gelınce ben cekıyorum bu mıgren agrılarını hala kafamda sankı cekıc calısmaları var dan dan dıye bırde ılac ıcmedım ınadımdan :) yava yavas gecıyor.

canım sinirlerin bozulmuş normal olarak ama daha larç olmaya çalış,dua et bacım inşlh ben öyle dua ediyorum rabbime önce olmayanlara ver sonra bize diye

canım sinirlerin bozulmuş normal olarak ama daha larç olmaya çalış,dua et bacım inşlh ben öyle dua ediyorum rabbime önce olmayanlara ver sonra bize diye

Duamızı hep edıyorum canım ALLAHIM elbet bızede bırgun nasıp edıcek koca gobüşle boyle sokakta gostere gostere gezecegımız gunlerı

inanki arkadaşım ben bunları yaşadığım için sana yap dedim önce üzülüyooosun kalp kırdım diyosun ama sonra alışıyosun kendini düşünmen lazım başkası ne çektiğini anlamaz onlar lafı söyler geçer aslolan sensin unutma bunlar da geçecek bizimde bebişlerimiz olacak biliyorum ama onlar üsteledikçe yada sordukca canımız yanacak o yüzden bunlara mahal vermemek lazım böyleleriyle bi duvar ör kendine biliyosun moral en önemli şey ee bizimde en ihtiyacımız olan bu değilmi yapıştır lafı kapa çenelerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…