leylek amcaaaaaaaaaaaaa

amin canım hepimize uğrasın bence tek benlik olmasın :)

aşk olsun sebus hanım.... benı nıye cagırmıyorsun topiğine kırıldım....
leylek amcaaaaaaaaaaaa canım amcan can amcam kadım Dostum bızım aramıza kımse gıremez sen benııııı ben seni bilirsin. işlerin 2013 de çok yoğundu ayakların yer görmedi olsun canın sağ olsun Rabbim kanatlarına güç kuvvet versin ...benim sana vaad edebileceğim birşeyok param yoğğğ pulum yoğğ oyle ssk falanda yok benim Gönlüm zengin sen bana Rabbimin göndereceği bebeği getirsin bilirim elçiye zeval olmaz senın aracılığınla Rabbimede birşey götür benden;bol DUAlarımı yolluyorum Gönlümdekini yolluyorum bilirim YARADAN ona açılan elleri gönülleri geri çevirmez bilirim o Biz kullanırı çok sever.....yeni yılda kim bebek istiyorsa kim Annelik duygusuyla yanıp tutuşuyorsa Onlara ver ALLAHIM yuvalarına bır huzur bir neşe ver İNŞAALLAH......... bu işler sırayla değil sen en iyisini bilirsin hepimize mucizlererimizi gönder YA RABBİM........AMİN
ha seni unuttum sanma lelek emmi seninde evimde yerin en baş köşede hazır ne zaman istersen gel; başköşe diyorum şimdi olur ya bebeği bacaya bırakırsın ocak ayı üşür Annesinin kuzusu ne olur ne olmaz diyelim ben yenı yıldan ıtıbaren balkon kapımı gecelerı aralık bırakıcam sen usulca giresin bebişimi bırakırsın anlatştık mı

ayıp ettim demi hiloşum kusura bakma artık....ne güzel dua etmişsin öyle çok içten ayyyyyyy bişey oldum :) valla ben bu sene soba bile yakmıyom bak leylek amaca gelirde bacadan felan atar bebişimi diye ama ne gelen var ne giden kırmızılar hariç sağolsunlar aylık görüşmeyi hiç aksatmıyolar :)

bende yazarken çok duygulandım daha dogrusu bugun yogun duygular var içimde nıye bılmıyorum butun yazıları okurken aglıyorum muzık dınlıyorum aglıyorum babam aklıma gelıyor aglıyorum ayyyy herseye zırlıyorum . nıye boyleyımkı ben bugun sebusum mıgrenden mı acep?

hadi bakalım uğrasın ama boş geçmesin benimde 2 ocak ama ben umutlu değilim bu ay çalışamadık yumurtlama dönemimde inşallah senin olur

aminnnnn....hayırlısı nasipten öte yok...biz calıştık ama allah vermezse yapcak bişey yok..yola devamumudunu kesme belki vardır bebiş... inş seninde olur

kızlar birşey sorucam size benim dün hastalanmam lazımdı ilginç bir şey oldu akşam idrarımı yaptım bi kalktım kırmızılar gelmiş sonra ped koydum ne gelen var ne giden şimdi halen bekliyorum gelcekmi diye sizce neden oldu çok endişelendim ya :2:

aminnnnn....hayırlısı nasipten öte yok...biz calıştık ama allah vermezse yapcak bişey yok..yola devamumudunu kesme belki vardır bebiş... inş seninde olur

bakalım canım ama bgn çok ağrım var karnım ve göğüslerimde ateş de basıyo adet belirtilerim başladı yani inşallah senin olur

hııııııım peki adetin nasıldı çok mu geldi hani 1-2 damlaysa yerleşme kanaması olması muhtemel inşallah devamı gelmez :) onun dışında varmı bi değişiklik belirti anlamında....

hııııııım peki adetin nasıldı çok mu geldi hani 1-2 damlaysa yerleşme kanaması olması muhtemel inşallah devamı gelmez :) onun dışında varmı bi değişiklik belirti anlamında....

Canım 1-2 damla geldi okadar şimdi tık yok inanılmaz kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor kendimi çok dinlemek istemiyorum ama sol kasığım Gerçekden fena ağrıyor

Canım 1-2 damla geldi okadar şimdi tık yok inanılmaz kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor kendimi çok dinlemek istemiyorum ama sol kasığım Gerçekden fena ağrıyor

yarına kadar bekle bakalım olmadı test yaparsın biliyorum beklemek zor için içini yiyodur demi :) nolur olma güzel haberler ver bize :)

yarına kadar bekle bakalım olmadı test yaparsın biliyorum beklemek zor için içini yiyodur demi :) nolur olma güzel haberler ver bize :)

Aynen sebuşum bir an önce yarın olsun istiyorum ama diğer yanımda tek çizgi çıkar yapma diyo çok fenayım valla

bakalım canım ama bgn çok ağrım var karnım ve göğüslerimde ateş de basıyo adet belirtilerim başladı yani inşallah senin olur

ayyy bendede adet belirtileri var:18::18::18: inşşşşşş gelmez kırmızılar...gelirsede yapcak bişey yok...hayırlısı

ayyy bendede adet belirtileri var:18::18::18: inşşşşşş gelmez kırmızılar...gelirsede yapcak bişey yok...hayırlısı

amin canımcım ama dur bakalım çıkmadık candan umut kesilmezmiş hem gebelik belirtileriyle aynıymış öyle diyolar seninki tutar belki kendimden çalışmadığım için umudum yok :)

Banada uğraşın su leylek amca catlatma ignesinden sonraki 13 gün bekliyorum umutla Rabbim hepimize yaşarsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…