- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
amin canım hepimize uğrasın bence tek benlik olmasın :)
Kızlar varmı leylek amcanın uğradığı
Kızlar varmı leylek amcanın uğradığı
iinnnnşşşşşşbana ugrayacak umut ediyorum yeni yılın ilk günlerinde
hadi bakalım uğrasın ama boş geçmesin benimde 2 ocak ama ben umutlu değilim bu ay çalışamadık yumurtlama dönemimde inşallah senin olur
aminnnnn....hayırlısı nasipten öte yok...biz calıştık ama allah vermezse yapcak bişey yok..yola devamumudunu kesme belki vardır bebiş... inş seninde olur
kızlar birşey sorucam size benim dün hastalanmam lazımdı ilginç bir şey oldu akşam idrarımı yaptım bi kalktım kırmızılar gelmiş sonra ped koydum ne gelen var ne giden şimdi halen bekliyorum gelcekmi diye sizce neden oldu çok endişelendim ya :2:
hııııııım peki adetin nasıldı çok mu geldi hani 1-2 damlaysa yerleşme kanaması olması muhtemel inşallah devamı gelmez :) onun dışında varmı bi değişiklik belirti anlamında....
Canım 1-2 damla geldi okadar şimdi tık yok inanılmaz kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor kendimi çok dinlemek istemiyorum ama sol kasığım Gerçekden fena ağrıyor
yarına kadar bekle bakalım olmadı test yaparsın biliyorum beklemek zor için içini yiyodur demi :) nolur olma güzel haberler ver bize :)
Aynen sebuşum bir an önce yarın olsun istiyorum ama diğer yanımda tek çizgi çıkar yapma diyo çok fenayım valla
bakalım canım ama bgn çok ağrım var karnım ve göğüslerimde ateş de basıyo adet belirtilerim başladı yani inşallah senin olur
ayyy bendede adet belirtileri var:18::18::18: inşşşşşş gelmez kırmızılar...gelirsede yapcak bişey yok...hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?