full ssk,yemek artı konaklama,getirdiği her bebek başına prim,yeni yıla girmeden olumlu haber alınması halinde yılbaşına özel teşvik paketi (gaga ve tüy bakımı tüylere boya, fön,pedikür) verilir ilgilenenlerin gagalaması rica olunur..... gel artık leylek amca bak sana ne imkanlar sunuyorum getir artık bebeğimiii......
bak leylek amca..
aklında olsun.onlar ne veriyorsa ben 3 mislini veriyorum.akıllı adamsın sen..
süpersin canım yaaa leylek amcanın sanırım işleri çok acaba yıl başı gelirken noel babadan damı istesek önce hangisi gelirse
evet yaa bak nail baba işte bu leylek amca ile nail babanın hikayeleri yakında bizlerdenvalla bilmem şekerim bana 6 yıldır gelcek bazı uyanık arkadaşlar benden önce onlara gelsin istiyo ama yok öyle sırayla bu işler :) ha noel baba fikride iyiymiş o da gelsin hatta nail baba falan da olur (türk versiyonu) :)
evet yaa bak nail baba işte bu leylek amca ile nail babanın hikayeleri yakında bizlerdenrabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin daha fazla bekletmesin inşallah :26:
Leylek amca geliyor.Hepinize bişeyler çıkar inş:)Eki Görüntüle 882889
süpersin canım çok güzel olmuş altında durayım bari tepeme düşsün :)
Leylek amca geliyor.Hepinize bişeyler çıkar inş:)Eki Görüntüle 882889
[video=youtube;4zuoQddFqIQ]http://www.youtube.com/watch?v=4zuoQddFqIQ[/video]
Bunun gibi düşsün inş:)
elifcim naptın sen yaaa ne şekerlik bu böyleeee bayıldım resmen :) içim bi hoş olduuuuu :)
canım benim o nail baba ve leylek amca tez vakitte sana uğrasın kendime bebiş istediğim kadar senin içinde istiyorum :)
bu arada konu açılışna bayıldım çok alemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?