leylek amcaaaaaaaaaaaaa

sebus09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
1.599
62
163
39
Aydın
full ssk,yemek artı konaklama,getirdiği her bebek başına prim,yeni yıla girmeden olumlu haber alınması halinde yılbaşına özel teşvik paketi (gaga ve tüy bakımı tüylere boya, fön,pedikür) verilir ilgilenenlerin gagalaması rica olunur..... gel artık leylek amca bak sana ne imkanlar sunuyorum getir artık bebeğimiii......

canımm yaaa =) çok güldüm valla Bende aynı imkanları vaadediyorum kendisine gelsin artık =(

çok güldüm yaaa

bende de aynı şartlar geçerli hatta isterse oturup genişletebiliriz bile imkanı leylek amcanın isteğe göre

napim baktım kuru kuru geleceği yok biraz motive edeyim dedim bana bi gelsin koloni kurup hepinize yollucam söz :)

bak leylek amca..
aklında olsun.onlar ne veriyorsa ben 3 mislini veriyorum.akıllı adamsın sen..

süpersin canım yaaa leylek amcanın sanırım işleri çok acaba yıl başı gelirken noel babadan damı istesek önce hangisi gelirse

süpersin canım yaaa leylek amcanın sanırım işleri çok acaba yıl başı gelirken noel babadan damı istesek önce hangisi gelirse

valla bilmem şekerim bana 6 yıldır gelcek bazı uyanık arkadaşlar benden önce onlara gelsin istiyo ama yok öyle sırayla bu işler :) ha noel baba fikride iyiymiş o da gelsin hatta nail baba falan da olur (türk versiyonu) :)

evet yaa bak nail baba işte bu leylek amca ile nail babanın hikayeleri yakında bizlerden rabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin daha fazla bekletmesin inşallah :26:

evet yaa bak nail baba işte bu leylek amca ile nail babanın hikayeleri yakında bizlerden rabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin daha fazla bekletmesin inşallah :26:

amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim... ben de dün bi coştum muziplik yapim dedim napim napim derken bu geldi aklıma bazen de hayatı renklendirmek gerek dimi :) nail baba ve leylek amca yakında kadınlar kulübünde....... :)

elifcim naptın sen yaaa ne şekerlik bu böyleeee bayıldım resmen :) içim bi hoş olduuuuu :)

elifcim naptın sen yaaa ne şekerlik bu böyleeee bayıldım resmen :) içim bi hoş olduuuuu :)

canım benim o nail baba ve leylek amca tez vakitte sana uğrasın kendime bebiş istediğim kadar senin içinde istiyorum :)
bu arada konu açılışna bayıldım çok alemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…