- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
seneyede yeni bi leyla getirirler
bu arada ilk leylosumuzun yeni dizisi cikiyor...
Aslında hiç Leylasız olsa daha güzel.Olmuyor olmuyor olmuyor leyloş öldüğünden beri hep bir şey eksik
Uzun zamandır izlemiyordum.Sezon finaline bakayım dedim.Burak yine geleneği bozmamış.Sezon finali gibi değil, ''son bölüm '' gibi yazmış..
Gelenek bozulmadı Mecnun yine çöllere düştü..Hidayet ve annesi, Yavuz-Eylül, İsmail abinin denize atlaması, dostonun gitmesi, Sessiz Leyla'nın gidişi.. En çokta '' oglim geliyor'' diye sevinirken acı haberi alıp yıkılan Erdal üzdü beni.. : (
o izlenimi verdi.. hepsi (bir sebeple) geri gelir merak etme
dizi gibi oyuncuları da beş para etmez.
Insallah geri gelirler. En cok da nurtensiz ne yaparim diyen Erdal bakkala uzuldum
Normalde dizilerde olen kisilerin sacma sebeplerle donmesini cok sacma ve can sikici bulurum ama bu dizinin absurdlugune gider bence.
lütfen kimse eksilmesin bu diziden
onlar hep beraber o kadar güzel bir fotoğraf oluşturdular ki zihnimde, birinin yokluğunu düşünemiyorum bile
tıpkı aile albümünde bir kişinin yokluğu gibi...
Insallah geri gelirler. En cok da nurtensiz ne yaparim diyen Erdal bakkala uzuldum
Normalde dizilerde olen kisilerin sacma sebeplerle donmesini cok sacma ve can sikici bulurum ama bu dizinin absurdlugune gider bence.
dizi geri başlamayacak olabilir mi ? bilen var mı ?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?