- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne evlenmesi ya vermiyoruz mecnunu
bayılıyorum bu diziye.. günümüzdeki saçma sapan, kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizileri solda sıfır bırakır..herşey kendine özgün we çok orjinal bi dizi..
evet dogru,benziyor gözleri.ama akrabalik varmi hic bilmiyorum canim.olabilirde olmayabilirde...
ayyynen katılıyorum,
4.bölümde fark ettim diziyi, reklamını gördüğümde romantik dizilerden sanıyor bakmıyordum..
biz eşimle indirip cd ye atıyor biriktiyoz biliyonuz mu :)))
süper bişey yapıyosunuz bence istisna böyle diziler çıkıyor arada bizde nişanlımla bağımlısıyız
ayyynen katılıyorum,
4.bölümde fark ettim diziyi, reklamını gördüğümde romantik dizilerden sanıyor bakmıyordum..
biz eşimle indirip cd ye atıyor biriktiyoz biliyonuz mu :)))
takvimde 2012 yazıyor.
geçirtmek zorunda kalmayabilirlerdi...aradan 1 sene gecirtmek zorunda kaldilar ya,bu yüzden 2012 de yasaniyor bu olaylar.
geçirtmek zorunda kalmayabilirlerdi...
hadi arda ve zeynebi çıkarmalarını anlayabiliryorum ama leylayı niye kovmuşlar anlayamadım.. çünkü okunanlara göre leylayı arda dövüyor zeynep azmettiriyormuş leyla hem dayak yedi hem kovulmuş iyice araştırdım her yerde aynı yazılar..
hem pakize ne diye çıkıyor diziden .. "oyuncu arkadaşlarım ve ekibim hariç kızdım" demiş.. e kim kalıyor geriye..:26:
geçirtmek zorunda kalmayabilirlerdi...
hadi arda ve zeynebi çıkarmalarını anlayabiliryorum ama leylayı niye kovmuşlar anlayamadım.. çünkü okunanlara göre leylayı arda dövüyor zeynep azmettiriyormuş leyla hem dayak yedi hem kovulmuş iyice araştırdım her yerde aynı yazılar..
hem pakize ne diye çıkıyor diziden .. "oyuncu arkadaşlarım ve ekibim hariç kızdım" demiş.. e kim kalıyor geriye..:26:
canim bu konular cok konusuldu tartisildi.biz üzülsekte kapattik bu konuyu artik.önümüze,gelecek olan bölümlere bakiyoruz.bosver biz su an ki bölümler ve oyuncular ve karakterler üzerine konusalim en iyisi
hmmm , ben bu konuyu yeni gördüm de bu forumda , bilmiyorum ne konuşuldu,
birde daha bir iki hafta önce falan öğrendik biz bu olumsuzluklar yüzünden diziden çıkmış olmalarını vs..
[video=youtube;ewq8jLAKbUs]http://www.youtube.com/watch?v=ewq8jLAKbUs[/video]