Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam yeni bölüm vardı kızlar,kaçırdınız mı yoksa?
Yine Olaylaaaar Olaylaaaaarr vardı,
Mecnun evlenicem deyince ohh dedim sonunda kavuşacaklar,
Bir de kimle evleneceğini duyunca şaşırdım kaldım,
Kız da aynı teyzesi gibi hortlak sanki,ikisinin de yüzler kireç gibi gözler kapkara korkuyo insan valla,
Mecnunun memur hali zaten acaip komikti,bi de İsmail abiyle yarışa girdiler iş yüzünden,
Yazık Leyla ve arkadaşları da hortlak kızdan nasiplerini aldılar,
Ama o ıslıkla birbirlerine meydan okumaları çok orjinal olmuş yani,hiç bi dizide böyle bişey görmemiştim,tebrik ettim
yapımı,senaristi valla,oyuncular zaten hepsi çok güzel oynuyolar,hiç klişe bi sahne ya da rol yapamayan falan
yok,herşey süper,
Ben en çok Erdal abinin Mecnunun evlenmesine verdiği tepkide güldüm,
Adam çocuk gibi,asıl olan çocuğa Kağana da herkes bişey emanet edip gidiyo yazık,
O çiçekci kadın da ayrı bi alem,
Ayy hele o Leylanın evinde herkes ortaya çıkıp birbirlerine isimleriyle hitap etmelerinde koptum gülmekten,hepsi
saklandığı yerden çıkmak zorunda kaldı yaa,
Aman en sonunda dede Mucnunun aklını başına getirdi bari,umarım evlenmez o hortlak kızla...
Canım ne güzel anlatmışsın ya izlemiş kadar oldum valla...
Evett izlemedim çünkü eşim bensiz izleme dedii.. delimidir nedir.. Haftaya netten topluca seyirlik olucaz
anlayacağın..
kızlar biz de siziyi eşimle izliyoruz stresimizi alıyo harika bi dizi
dizinin nerede çekildiğini bilen var mı aranızda ismail abi ile mecunun uzaktan birbirleriyle konuştuğu sahil neresi mesela?
mecnunun evi nerede bilen var mı?
çok merak ediyoruz çok güzel bi yer ama internetten aradım bulamadım bilen varsa söylesin lütfen:26: