Leyla ile Mecnun dizisindeki davetiye

bugu_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.595
6
46
Diğer
Kızlar bu davetiyeyi bilen var mı aranızda ? Aşkım çok beğenmiş,ilerde bizim de öyle olsun diyor ama bulamadım nette.

davetiye deilde yazı cok hosuma gitmişti benim hatta bi gün evlenirsem aynen böyle yazıcam diye not bile aldım sözü

“bizim icin buyuk ama insanligin umrunda olmayan bu onemli adimi atarken sizleride aramizda gormekten mutluluk duyacagiz. boyle bir surpriz yaptigimiz icin kusura bakmayin ama hersey ani gelisti ve biliyoruz ki iyi seyler birden bire olur...”

Canım benim öğretmen arkadaşlarım evlendi. Bir tanesi tarihçiydi. Davetiyeleri böyleydi onların. Kendileri yaptılar bilgisayarla. Takvim yaprağı dizaynlı. İlgili yere de evlendikleri günün önemli olaylarını gerçekten yazmışlar

bak bu fikir oldu benim için. ben de klasik olmasın sevdiğimiz şairlerden sözler olsun vs diyorduk. bu da yapılabilir, birlikte bir cümle kurabiliriz. ortağıma sorayım

benim davetiye bastırdığım yerde özel tasarım davetiye yapıyorlar ve aynen bu şekilde beni şansıma netteki site bursadaymış beğenip yaptırdım nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama nette araştırırken ist ve ankarada olan yerler de vardı ben buraya inçelemek isterseniz diye linklerini koyuyorum

Trkiye'de Online Matbaaclk - ah-Line Reklamclk & Matbaaclk

Davetiye 2012-2013 Fiyatları En Ucuz Düğün Davetiyeleri Nikah şekeri

Davetiye 2012-2013 Fiyatları En Ucuz Düğün Davetiyeleri Nikah şekeri

Davetiyeci | Fiyatları 2012 | Ucuz Davetiye | Davetiyeler | Düğün | Nikah | Nişan | Sünnet | Pendik | Davetiyeciler | Davetiye Örnekleri | Davetiye Modelleri | Farklı | ilginç | Resimli | Fotoğraflı | 2012 Davetiyeleri | Örnekleri | Sözleri | Metinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…